[Switch] Marvel Ultimate Alliance 3 丨漫威英雄:終極聯盟3 討論區

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
呢關特別長
有bug?下面係咁閃
閃咩野?
dialog啦、左邊人物盤都閃
glitch
我無事
我唔打了 好攰
我會唔會行得太快
行得好快咩??ok la
有時見你想打下路邊啲箱
有時想執下啲補mp既,爆技爆得多
我啲人係咪唔算勁
我裝咗兩粒虹晶
EP少於20% EP+11.8%
輕攻+17%、
EP多於70% EP+19.2%
HP高於80% 爆擊+7.4%
回EP都算ok

你啲人唔勁 咁我隊人直頭唔敢俾人見 成隊銀河隊
有粒晶技能+昏迷時間 一隊人每人裝4粒唔知會點
Thanos
極限攻擊傷害8%轉做回復HP
連擊終結技令敵人昏迷機率+29%
獲得XP增加84.5%

Thor
七彩:EP20%以下又打中人,EP恢復率+11.8% / 輕攻加17%
力量+1100
七彩:協力加11.4%傷 / 連擊終結技加火屬

Loki
七彩:在敵人附加屬性前必須打中次數減29% / 攻擊時不易中斷
七彩:HP70%或更高時又對人造成傷寒,EP 恢復率增加11.8% / 極限攻擊爆擊率+8.8%
魔法攻擊加10%

你呢粒白色
我有粒七彩
比敵人視作目標+39% / 敵人需要花多0.68秒由衰弱恢復
有時驚行得太快miss咗啲箱 我剩係會打我知道嘅箱 我未齊隱藏箱的
我個啲畫、音樂,etc
收集率上次check已經90%
final boss又黑屏 又要靠巴打你了
睇返原來我都97% 差11個箱

終極復仇者大樓差4個
終極黑暗空間差3個
變種人學校一直差2個 真係唔知係邊 明明打得爛嘅地方都有打爛 可能仲有暗門 其中一個應該係要殺埋兩個black order
啱啱終於搵到knowwhere嘅暗門

差終極大佬故事就爆機了 攰死 瞓先
巴打咁快
speed run
睇返最後一幅畫喺無限lv80磁力王通關獎勵度
每次通關都有隨機一粒AA虹晶
omega未打呀,都係打緊終極主線
岩岩打到夜魔俠好正, 之前咁岩追完netflix, 有冇師兄知幾時有dealth pool 打
第5章 無得打佢 佢會加入你
考慮緊買唔買呢隻
lm
幾好玩
如果有睇開mcu/漫畫一定更過癮
一定比多啦A夢好玩
見巴打佢話玩多啦A夢好眼訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞