[Switch] Marvel Ultimate Alliance 3 丨漫威英雄:終極聯盟3 討論區

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
係呀,爆咗就會開到超級,打兵仔要開大絕
我打到knowhere
應該都差唔多
係咩情況先出得
1. 你夠mp
2. 兩隻英夠近
3. 啲combo要自己試 最普通就係
ironman + cap a / thor / hulk
guardian隊
真心勁我打強力都好辛苦
灣仔188有無貨?
scarlet witch招10lv.技應該點用
好低攻又會企定定咁用
中午仲有,可以打去問下
主線有8章 共取得32個英雄 另外4位在無限支線取得 分別是幻影殺手、磁力王、洛基及thanos;
爆機後開啟超級難度 可以取得高級同位素;
如果非hard mode強迫症發作 建議打友善難度先通關即可 友善和強力兩者取得的隱藏要素應該是共通的 無限支線可待等級高時再挑戰;
六角形建議先集中升級左上角 最左上可增加一次救起機會 對超級難度有很大幫助 另外左上六角形全開有升級經驗加成 升英雄有幫助;
組隊沒特別 用你喜歡的英雄便可 最好有隊伍加成 我是用起手銀河隊通關 個人建議用遠攻 近距被兵仔圍會被秒 後期法術球只有遠攻才能破壞;
強力愈後愈難打 特別是第6章奇異博士 會是新人殺手 但最煩人其實是失心怪兵仔 會吸收能力超級討厭 若卡關先提升等級會好打好多 5xlv打超級頭幾關boss中大招都扣一半 兵仔們都是超級硬

我無玩過前兩代 但我覺得都好玩 3百幾買黎過下癮又可以上網同人組隊 都值得買嘅 如果係fans唔使多講啦 希望幫到仲諗緊買唔買嘅巴打
thx bro
打thanos啦
未收工 好想返去打
我打完強力既心得係要清法器 一定要清嗰三個法器
然後先打doctor
唔好中doc轉圈噴火技
要用啲走得快既英
呢隻可唔可以本機2人再online組多兩人一齊打?
爆左一次啦終於
臨尾有高潮喎
係shield到系統->離開
再開新章節,禁r揀難度
岩岩係灣仔入左
順道報價$358-388
爆左story之後點升lv快
無限
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞