[我都要攬炒][時事台]一齊上twitter將黑警濫權揚威國際,警告遊客不要來港旅遊!!!

975 回覆
805 Like 19 Dislike
https://youtu.be/tIn4OMx-UdA
[有片有download Link]蘆葦蔥暗地表示藍白衫克警係暴徒
https://lih.kg/1326547
我見連登有 二萬幾 followers
不過冇乜可能期望所有 followers 都同時參與到

二萬唔夠推
要預最少十萬 仲要有最少三分一係海外唔同國家先好講推 worldwide trend

等人玩熟少少再 trend
之前見過有3k都上到trend
同埋我覺得海外未必係最主要factor,反而係要多active account post唔同內容
判斷係之前見過有日文tag上trend,絕大多數都係日本人
唔好再比出面人帶風向, 多D 覆有用post
你長線打得幾 k 唔夠

同埋如果撞著大明星或其他大事件就收得皮

一定要預多
你上咗 trend 之後都要 keep 住有唔同人出文先維持到嗰 trend

我哋呢單嘢唔想人望一眼就過
尋日個emoji day
所以我建議大家多用twitter定期發料
啱啊

仲有網絡嘅嘢
最好係主線解釋事件
重點講香港同中國人權問題

另外就係要吸納所有唔同背景但支持我哋嘅人

好似其實香港人支持穆斯林爭取應有人權咁 一啲外國人 relate 到同多數支持嘅嘢

支線就出下啲濕碎但得意嘅嘢
好似之前隊個頭盔同遮比外國記者
入立法會留錢比人買汽水
用水收催淚彈皮嗰啲咁

做到香港示威嘅係有個立體形象先
咁啲人下次見到相關新聞就會主動追
721見
Done
屌你老母根本我發呢個旅遊警示係無撚錯
推呀
堆返上黎先
大家做野!
愛爾蘭發岀旅遊警示
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞