[我都要攬炒][時事台]一齊上twitter將黑警濫權揚威國際,警告遊客不要來港旅遊!!!

975 回覆
805 Like 19 Dislike
全面攬炒

9點一齊一野谷上trending
#Hongkongwarning #Fthepopo
#hongkongwarning
全面攬炒

9點一齊一野谷上trending
#Hongkongwarning #Fthepopo
連登仔快啲開twitter account
I think govt dun care if there is foreign tourist, so we shall spread how violence HK police are , but no need to ask tourist not to come HK.
More foreign tourist is the best, we hv to connect to international coutries, if they film any protest or police violence and spread it in their home town, its the best,千萬不可趕外國遊客走呀, 到時香港反而變到唔international, 自斷手臂, 而且如果香港旅遊業, 店舖依賴哂自由行就high high
要佢地唔嚟香港先可以施加壓力比政府,如果再唔回應就連經濟都出現問題,班有錢佬先會更用心出手
就咁share警察暴力,外國人只會當睇緊現視節目
焦土就係自傷80傷敵100
連政府都諗緊戒嚴,我地非正式呼籲有咩問題
你post元秋個post就得。

話「香港議員指責外國遊客係指示示威者進行暴力行為」。

我諗成班外國人唔會再嚟香港旅行。
agger
重點係上twitter trending
我冇嘢講
Yes 一定要愈多人愈好 最好》3k
唔夠人啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞