[我都要攬炒][時事台]一齊上twitter將黑警濫權揚威國際,警告遊客不要來港旅遊!!!

975 回覆
805 Like 19 Dislike
PUSH
唔想淨係like 要retweet
推呀。推爆旅客,佢地都要跪低
唔好淨係畀like
Push
其實之前都出過 po 不過冇乜點推

https://lih.kg/1279571

可以參考下
大家打幾隻字 加emoji 都好
仲有冇多d圖啊
你地班人retweet之餘打多少少野啊喂
@窮入地心
唔想次次都引用哂成段
已推
好努力咁玩緊
不如大家share 下twitter 有咩人值得follow
希望大家熟習下twitter
我先推薦幾個twitter ac 俾大家follow
Go go go
講一講點先唔會被 shadowban

好簡單咁講
就係唔好用同一個 hashtag 連續不停出 tweet

>> 出 # tweet 後唔用 # 出其他嘢
>> 轉第二個 account 出 , 不時切換交替
>> rt 其他人內容後再出

---

巴絲之間要互相 follow , 增加大家出文嘅 engagement 數據

最好有 100 以上嘅 followers 啦

最理想就係可以同啲有 tick (verified) account 做 mutual (互相 follow)

好似 hocc , 黃之鋒 , 周庭 嗰啲

其實佢哋都需要你嘅每個 like & retweet
所以喺 twitter 戰線上呢點可以溝通下

>> 大家出一個相認嘅 # 先, follow 哂所有有用 #, rt 嘅人

咁好易可以一呼百應

希望有用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞