巜新城市廣場員工爆內幕》

591 回覆
5569 Like 18 Dislike
其實好明顯啦,沙中一趕就走,新城巿就趕極死都要入黎,職員又事前拎晒大聲公....
721 金鐘見
721 港島見
我無嘢講 我要見律師 我唔解鎖電話 我唔簽任何文件 我要去醫院驗傷 一、撤銷反送中抗爭者控罪 二、成立獨立調查委員會追究警方濫權 三、實行真雙普選 四、撤回引渡條例修訂草案 五、撤回6.12暴動定義 六、要求永不實行「社會信用評分系統」 七、徹回「多功能監控系統」
721 見 推到佢仆街
Sell
7.21見
所以啲膠層咪龜縮囉
乜防暴狗唔入得返自己封嘅路咁on9架咩 行地下都係直路一條架咋喎
SHK今次聯狗行動真係好撚仆街
721見
唔理衝唔衝 21去金鐘
是撚但搵人作篇文就內幕
學埋啲藍絲衰嘢咁易就信
請幫手廣傳🙏🏻🙏🏻

時間:今日八點
集合地點:新城市廣場四樓詢問處
行動內容:全場鳩嗚,等新城市廣場所有商鋪,提早落閘!(重點4/F嘅國際品牌,如Apple/H&M;最好就底層嘅餐廳都唔好放過)
行動目的:基於新城市廣場引狗入室,透過每天的營業額制裁,逼使租戶出聲向高層投訴,達到新地回應我們訴求,以及主動控告警方擅闖私人地方的目的!

商人都自私 只有影響佢地實際利益 只有租戶投訴甚至揚言不再續租(國際品牌效果更佳!)
佢地先會有壓力 然後先會回應
我尋日由7點留到12點 真係好唔想就甘放過佢地
香港人 加油 堅持

我知冇可能日日都去,但連續兩日去係必需,如果唔係就正中SHK高層下懷,我地根本就只係去一日打卡趁墟!聽日後日之後都可以唔再去,但今日,今日一定要再去,等佢地唔知究竟件事會維持幾耐,要佢地怕,佢地先會回應!

今日,八點,不見不散!
希望大家,團結,堅持,
新地高層咪龜縮
否則商鋪冇人租!!!
其實有幾復雜?你想像,好運中心一班師兄喺樓上喺咁掉嘢,防暴警想捉,但地下入口落曬閘,咪即係想經新城市過去,好運地下點會有職員守住喺閘?如果真係有,防暴警都有可能要求開閘衝上去拉人(職員開唔開係另一個問題)。過到去新城市,我唔知係個職員主動接待,定防暴警見到職員即刻叫佢快啲帶路要過去好運,有乜嘢問題?就算在場防暴警清楚曬所有路即刻識去,去到實際現場有物管職員主動協助/可以有物管職員問可以帶點解唔用?係咪見到職員當見唔到/職員問警去邊可帶路警話:唔𨶙駛你帶路!我睇曬floor plan 準備曬一定識路唔𨶙駛你帶,行𨶙開! 咁牙?你再諗諗點唔通點唔夾?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞