巜新城市廣場員工爆內幕》

591 回覆
5569 Like 18 Dislike
可恥
Push
咁岩無晒垃圾筒
冇用,佔領商場,搞佢生意仲有用,香港人睇錢重要啲,仲可以嘆冷氣,落樓下圍就係
撐新城市小子
有2隻淺藍 (Office 職位) 哈巴狗主動去帶路
第一個貼證爆EMILY既巴打講左
我會信貼證爆料既人
新鴻基紅底,又有前科

真係唔出奇
講到怪錯shk 咁,
咁大委屈又招損失, 會唔會告返黑警轉頭??
721見
事實話比我聽, 開頭30隻CID入黎搞唔掂
比街坊推返出去
所以防暴入黎SET線封閘位
d on9可能諗住太熱你地班人會走
轉載:

其實新城市同警察係無得推卸責任,兩邊一早夾好晒,新城市物業管理唔知佢地到底真傻定假痴!

14號果日一早,保安帶d便衣警察黎到鋪頭叫我地收起晒出面d foam board,仲要7到講「阿sir叫你地出面唔好擺野 驚俾人拎黎當武器」,我當堂嚇一跳問佢咁我地點呀,仲開唔開呀,佢話無野 收起d野就得,全日keep住好多職員。

夜晚等到d示威者黎晒,兩個吳三桂好似好威威咁帶晒班防暴入黎,仲要擺晒pose「follow me」引清兵入關!

又唔通知人落閘,但轉個頭全部保安唔見晒,完全唔理商戶同職員安全, 我地落左閘唔敢出黎,打俾管理處唔聽電話,跟住封左個站,我真係DLLM,示威者同掩護我地一齊走。

第二日,知道賴左野啦,又要割𥱊,想退晒落差佬到啦,晨早流流搵個高層 逐家逐戶解釋返。唔緊要,我咪聽下你咩解釋囉,估唔到佢今次個解釋好有創意wo!佢話佢地真係咩都唔知,無報警架,係警察話唔識路去好運中心佢地負責帶路👏好L野,咁都講得出口,仲要唔笑果下好野,你過唔過到你自己果關呀?你真係當人同你都係同一智商?

今晚8點我地都落左閘,就出左去幫拖啦,班友仔俾成班人圍就龜縮,成個商場一個保安都無,咁大個商場真空左!唔開冷氣!咁都得?管理費俾左出左事你地原來淨係識匿埋!

講完 以上全部事實!

一位係新城市工作的小子

新城市閪就閪緊架喇
但係叫巴打口供,警犬上晝同夜晚可以真係唔同部署,可以係因為之前既遊行因爲示威者都會四出搜尋紙皮之類既野,先叫商戶收起

不過帶狗入場,熄冷氣,唔通知商戶落閘一定係閪

跟住,夜晚既行動
如果警犬目標係好運,佢地應該行地面過去
將個波推黎推去最後個波又唔見咗
聚左咁多人係度玩閂冷氣咁仆街
仲想學人扮無辜
我希望大家都會試下跳出去諗諗
單純地去 睇究竟 當中有咩合理性
錯唔可怕,最可怕係 先入為主左
我睇完你段野 都諗左陣
總有D傻閪搞錯哂重點黎搞
租户退租啦
啟勝不嬲仆街
利申做過
我冇嘢講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞