巜新城市廣場員工爆內幕》

591 回覆
5569 Like 18 Dislike
果陣現場成幾隊綠色狗由唔同既扶手梯衝上黎,由希爾頓中心一路推進過黎,各路包圍,根本就係想要定戰新城市。一個商家要take risk 所有聲譽去幫狗 幫林奠,我真係諗唔通 有幾愛黨先做到。

跳出框框諗,根本唔可能係職員去帶佢地入場包圍手足。 我地手足full gear 都擋唔到啲狗,啲職員真係得把口去擋,可以擋啲嘜? 要係一早夾好既,根本唔洗等,直接湧入黎清場都得
認真
果然係 Sell Hong Kong
垃圾新城市
罷去新鴻基d商場
Eric ho做吳三桂咁威威,搞到40個兄弟俾人拘捕,要起底等佢有排受
無野講
唔緊要,我預咗一大批好似你呢啲乜嘢都肯肯定是是旦旦求求其嘅人,唔啱聽一定唔聽嘅人,不過我都嘗試理性討論,我無需要亦唔𨳊會幫地產商或防暴警講好説話,但我識職員喺裡面做講番個因由被我聽咪幫手解釋咯,唔係無啦啦多咗個敵人然後由去圍旗下商場無啦啦啲物管職員受把,我覺得真係好on9⋯sor ...我真係笑咗
會唔會係負責保安的商場膠層主導咗步署,而成班property manger 和office高層又on膠膠信錯人而鑄成大錯?

另外,呢類大場啲膠層,一般都喜歡請退休高級警犬做保安阿頭,我係舊公司就曾遇著一個,佢平時講野個格,仲以為自己係差館咁

利申:物管工程撚
721金鐘見
Btw 推
push
都係狗樣
官商勾結

光 復 香 港 。 時 代 革 命 。 香 港 建 國
當時仲要係夜晚
租務部都應該收左工
話事既人應該都係物管
開名啦
唔好意思借個位用一用

今日銀髮族遊行

得閒嘅巴絲都去支持一下咁撐我地嘅老人家,多謝多謝!!

銀髮族遊行
https://lih.kg/1324434

https://www.facebook.com/silverhairgroup/photos/a.845823422463150/849094875469338

最新消息 :
警方最終發出《不反對通知書》

7月17日(星期三)下午5時
遮打花園—>政府總部

我們要求:

1. 撤回逃犯條例修訂
2. 立即撤銷對已被捕人士的檢控
3. 立即停止搜捕
4. 成立獨立調查委員會徹查警民衝突、警方濫用暴力的緣由和責任
5. 重啟政改, 實行雙普選

(請穿白衫黑褲,默默為崩壞制度送終)

大家可以可以自帶寫上簡單心聲的示威牌,參與是次靜默遊行。

參加者宜帶備充足食水、毛巾、替換上衣(因天氣酷熱。

tg channel: https://t.me/silverhair717
做乜唔直接去新鴻基HQ(灣仔)圍最大粒果個
其實啲cs姐姐好無辜 今晚去同佢地道個歉 再踩上6樓屌老母
推到你仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞