[突發]日本仔破解咗支那面部識別系統,令到監控鏡頭失去功效。

322 回覆
2229 Like 14 Dislike
搭單問下,有冇巴絲買過呢類照明眼鏡
啲光夠唔夠 粒電可以玩幾耐
https://www.youtube.com/watch?v=XpK1HSgyWvk
??????????
relu(x)>> x or 0
唔明你好大個value指乜
正常都會做normalization, pixel value 0-1
何來好大value

CNN係train緊個kernel
我諗你誤會哂CNN嘅原理係乜
芝麻發展科技係利用黎監控人民 維護極權
無用啦,
中國一講要自行申報個人資料,全部收皮
點解咁都俾人負皮
支那就係咁痴線
預防勝於治療
唔好諗點拆解破解啦
唔起燈柱先係上上之策呀各位
confirmed 你唔識,講多都哂氣
識幾個keyword就出黎呃連登兄弟
完。
慢慢吹
保證你根本machine /deep learning 101 都未上完,係度扮專家分享錯誤信息攞生存在感嘅attention seeker
最近玩返AOC,
感覺俾人起得多箭塔就會俾對手越推越過,
要喺佢起緊嗰時進擊先保障到行進路線
對手起好左再用民兵政塔就只係送頭
原來你係vendor d sales 仔
難怪睇唔明你問乜,只係識打keyword
千幾個正評嘅post
比你條sales仔污染哂
唔識扮識係度鳩吹
我無嘢講。

唔好意思,阻一阻你。
[急救人入]野餐急救檢討
https://lih.kg/1323710
佢地真係咁著 係地鐵見過
佢地行路好似一個黑影移動
完全見唔到步姿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞