[突發]日本仔破解咗支那面部識別系統,令到監控鏡頭失去功效。

322 回覆
2229 Like 14 Dislike
唔比帶爸爸出街
以為胸圍黎
帶人皮面具得唔得?
名都衰過人
食屎,緊爽 俾人屌屎忽,緊爽 斬頭,緊爽
戴蜘蛛俠人地一定知
人皮面具未必睇得出 有d好真好貼
第一眼望仲以為係bra
認你個樣用小量sample就已經得>>係呀,一張相都得,不過fasle positive多到

戴唔戴眼鏡呢d根本唔係issue>>

svm mnist 你係咪上左machine learning 101就以為自己識

請你分享下點樣從無data train到個似樣嘅model出黎係

上個月cvpr 2019 都未有人可以好似你咁大口氣
用3D打印其實可以好真
家品裝修店好似有
屋企西斜,反光好work架
係副眼鏡度整 SQL Injection 有冇得諗
鴨記有種細零件既膠袋仔,係用黎防止訊號+靜電干擾零件既,半透明反光面,連電話一齊防都得
堅👍
In 喍仔we trust
痴車玻璃個D太陽檔
嘩點教到你,你勁過哂人地cvpr presenter, yann lecun都追住你含啦

呢個年代玩CNN好少會有vanishing gradient問題,resnet unit 係基本

唔明relu 後續過大係指d乜, gradient clipping會唔會幫到你呀?
定你指training converge得慢???

要睇你個model architecture同dataset先知問題出係邊
咁化妝又得唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞