示威者唯一既底線係咪唔會打死班狗???

297 回覆
603 Like 23 Dislike
有冇睇原文? 佢係講緊狗畀人踢落樓梯之後群毆果一幕, 唔係反攻係咩?
打死冇好處,令佢地殘疾先係皇道
其實你重記唔記得五個訴求
中共等你兩邊香港人打夠囉,打殘囉,
一野壓迫你,等你無得翻身
記得,然後呢?請問你問呢句表達到啲咩?
覺得眾人皆醉我獨醒?

其實沙田都係無耐嘅事,我諗你都記得啲警察做過乜
前線人員唔減對方行動力請問係咪企定定等人大圍捕?

同埋不如你講下邊一次遊行有忘記呢五個訴求?
點解覺得打下狗能夠減方行動力?
你打佢佢只會用更大武力,又大打一場,又拉幾十個手足
到時一班紅媒又話示威暴力
自己文宣又掛住spin走暴力
又警民衝突
到時又幾多人提五大訴求?
監控燈柱咁大件事因為呢幾日嗰啲警民衝突警民衝突警民衝突仲有幾多個post係熱門?
唔可以打死狗,絕對唔可以。
乜唔打嗰時警察無用過武力咩?

燈柱係好大件事啊,但準備好下次遊行唔係都好大件事?

連啲師奶都知五大訴求係乜,
上唔到熱門就代表忘記你呢啲係咩邏輯?
你係覺得喺連登嘅人會唔知定係集體失憶?
係咪日日要爆10個上熱門先算記得?

你呢家同啲女差不多架咋
日日要你同佢講I love u
BB你今日未講即係唔愛我啦
成日淨係掛住睇波睇波睇波打機打機打機你心入面無我架啦!你打機得啦你根本唔愛我!
你同班豬朋狗友去飲酒即係我唔重要啦!
如果我地阻同班狗有咩分別
x 博士咁就ok
打死人=變烈士
唔好試
黑警一直都係咁做
㩒低示威者
明明冇反抗能力
都照樣一人一棍扑落去
屌你同我講哩啲
咪玩啦
當你諗下任何人都可以係示威者嘅時候,其實做第一手嗰個人係唔係*真。示威者*已經唔重要,反而係之後發生嘅事。
目的係要政府跪低係咪?你覺得冷血嘅政府見到死人傷殘無轉回心意?發夢啦,你個對頭根本係共產黨,一個禁錮落毒俾任何人更冷血嘅人!無論你殺咗幾多個警察填命,中共仍然都係無動於衷!你地明唔明!!
硬碰硬,政府最鐘意。我地要be water, 玩到政府頭暈。係時候要讀下孫子兵法,玩聲東擊西,空城計,玩心理戰,玩到班警察佈防轉唔切, 玩謝佢地,鬥智都唔夠我地嚟,咁先開心。

重點係,要有部署小隊。有人做餌,有人出招靠嚇,去到一刻圍到警察時,唔出手打,只玩心理恐嚇,咁下次佢地先唔會再出來鎮壓。
綁呢下橋夠絕
你真係要補下醫學常識,插頭同扑頭係兩回事,雖然我好想報仇,但以暴易暴,就唔好對路,我地應該比佢地更有謀略
癲狗只會亂咬人,我地係人唔會咬狗,只係要教導下佢
我地個schedule 去到8月中,隨時去到國慶。大家plan嘅要係for 幾個月,而唔係一野用晒。

跑馬拉松呀,唔係跑100米啦
痾尿落佢度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞