示威者唯一既底線係咪唔會打死班狗???

297 回覆
603 Like 23 Dislike
生擒恐怖分子
我屋企附近有好多流浪狗,但我又唔想將佢人道毀滅,
因為香港實在太多愛護動物協會嘅左膠。咁唯一方法就係幫佢地絕育,啱唔啱?
犬隻繁殖過多嘅話,狗主有責任帶佢地去絕育。
見到佢無掙扎一排就可以停
個傷勢起碼係嚴重
快啲走
腳難d喎骨粗過手
不過識關節技嘅巴打可以再諗諗佢
究竟你想表達咩?解釋下?我隻隻字都識 但加埋一齊就唔識
學下拗手腕關節果啲好喇
監獄離班狗不遠了
邊個同你用手拗
裸體 遊街示眾是常識吧
我覺得令佢地失去行動力就夠. 現階段黎講殺狗就真係過左火
應該話雙方都唔好死人
如果我哋死人,林鄭會下台, 中共換第二個傀儡清算警狗-->階段性勝利,真普選不能實現
狗狗死咗,林鄭贏咗,民意大反擊
唔好打死
對住關節踢/扭就算
等政府養佢成世
他日推翻左港共/有真普選再停佢供養
唔好信乜嘢唔好打死警察
佢想和理非指責勇武
做到分化既效果

如果你地唔相信前線
個運動就會玩完
發夢要要死官員
首先我又係唔認同打死啲狗。
我覺得政府而家就係諗住打民意戰,如果打死啲狗嘅話,CCTVB肯定日日瘋狂咁播。
仲要係超級無限Loop嗰隻, 到時我覺得 咁耐以嚟做嘅野會前功盡廢。

放曬風話唔好打死狗

大家冷靜d 諗多一諗
Full gear 狗容易打死示威者?
定示威者容易打死班狗?

定如樓主所言班狗會俾示威者用長遮插面致死呀?
咁真係有隻狗係你面前任你打,你係咪會打到佢死先?
唔係驚激嬲共產黨 只係我覺得條八婆咁惡毒嘅心腸
防下又冇壞 何況我冇反對打汪汪
問題係社會係咪有心理準備見到會有人死先 兩面都係
我知我地已經有4位烈士 所以民意暫時仲係支持示威者
難保柒婆覺得咁樣work所以想照抄wo
我地做野就由心出發 佢做所有野就係計算
留意下我覺得冇壞嘅 叫你唔好打死姐又唔係叫你唔好打
考慮多步姐 鬼唔知打死班汪唔係咁易
喂 電影啲咁諗 打到是但一隻汪汪重傷
之後入左icu 柒婆比曬安家費之後拔佢喉都一樣得wo
當然咁講只係9up啦 但柒婆咁惡毒
諗多一兩步都冇壞姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞