示威者唯一既底線係咪唔會打死班狗???

297 回覆
603 Like 23 Dislike
無得你話一時失手
係現場自己預料唔到
你嘅一時失手會輸咗成個香港㗎
唔會死人
同意
Agger

Sor 錯手負評咗
死左可以一了百了,最慘係

生不如死
唔係呀 真係要小心 我地無謂比林鄭嘅所謂政治技巧嬴呀
唔係話怕激嬲阿爺 而係需要諗下如果有汪汪死先過我地
就真係會有事發生
我地何必要比啲咁惡毒嘅女人嘅計劃通過呢
所以真係唔好打死啲汪汪
問多題,聽下你地點諗

First aid 救護黎救佢
會唔會阻止?
阻first aid死罪黎wo
我覺得救佢冇所謂 唔比First aid救佢地
其實同佢地冇咩分別 我唔介意打到佢地pk
但點都要保留少少原則 依個唔係左膠
只係作為一個人 見有人需要急救係應該要比佢接受治療
其實有人刻意鼓吹緊暴力
之前都係咁
一有呢啲叫人冷靜嘅意見,就係咁話你唔係驚阿爺啊嘛
再唔係就話自己冇後路,冇得揀
營造到真係好似完全冇路可走
要大家一齊同佢緊張,一齊暴力

暴力唔係勇武,
勇武要有勇有謀,為大局而戰
暴力只係單純發洩,報復,對大局無助
我認同
但都想知道你地諗法係未都係
冷靜啲先 4位烈士我地當然唔會忘記
但係佢地4位唔係主要比黑警推死
而係比港共政府逼死 至少好中立咁睇
黑警暫時未打死過示威者 我地係唔應該咁樣入曬佢地數先

重覆多次 唔係左膠和理非阻止打汪汪
必要時打汪汪係好合理 但真係要識收手
收手同留手兩件事 條八婆連黑警都當係棋子咁用
佢唔理示威者死活之餘都唔理黑警死活
由71到宜家都係一種計算 咁我地何必要走入佢嘅計算內
未必刻意鼓吹嘅 未意識到可能係一個局姐
唔係今日個李女士講 我地都未必意識到有咁嘅問題
宜家係條八婆眼中 只係諗住用咩方法可以扭轉民意
所有嘅香港人 必要時佢啲仔同老公都可以拎黎出賣
長遮插面?John Wick 呀?
你咁講一槍𣈴撚住塊面都死得啦
又係三毛想轉風向呀?
呢幾日已經有人講
個個被人話三毛
唔死狗,唔玩火
真係唔好打死
咁多人每人抽幾下水好足夠
真係拜託 好大機會用呢招逆轉民意

但咁撚易打得死人咩
尋日天殘腳隻狗咩事都無呀
詐死就叻
手足識控制 相信現場
要衝 先要唔好衝動
你見咁多手足返到黎 就知手足都係冷靜
我驚前線火遮眼ja
佢放左個陷阱係到
我地仲要踩落去,有咩謂呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞