其實情況比我地想像嚴重,已經返唔到轉頭

964 回覆
6805 Like 34 Dislike
光明頂 劉細良 沈旭暉
都係評論話 政府唔做嘢
就只會一路升級 以後步向中國香港一國兩制嘅終結
不割蓆,不篤灰
無錯
不過響示威入面犧牲多幾個人打多幾個差佬都唔見得可以加速支爆
我係勸大家盡量唔好受傷同被捕,仲有排玩
明白事理果啲其實都明晒,剩低都係弱智廢老
講道理嘅文宣差唔多已到盡頭,我覺得可以用無賴文宣
以子之矛攻子之盾,用返佢地個邏輯講
除左做文宣本身之外,仲可以提供答案,用黎回應藍絲親戚

無賴文宣,正式啟動

學藍絲話齋,如果係外國,個警察死撚左喇
https://lih.kg/1316434
何以見得?請加密 一陣黑警話我地宣揚外國勢力
經過琴日,大家應該宣傳港共政府特登要做成有人傷亡,嚟換取市民支持翻政府
中共對香港其實唔可以用返大陸果套 驚佢錯判形勢傷及無辜
12號同1號都見到佢完全判斷錯誤
黎緊金鐘個次應該會係97之後香港歷史最激烈既一次
兩邊都不斷升級 狗琴日沙田衰一獲 比人圍住黎抽 呢啖氣實落唔到
上幾次可能都係搵人打一輪就算 今次係預會死人咁打
大家加油
只要你對警狗有一秒仁慈 佢就會扑爆你個頭 咁多新聞大家有眼睇
[純紓發]我們缺乏了什麼?
https://lih.kg/1316095
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞