其實情況比我地想像嚴重,已經返唔到轉頭

964 回覆
6805 Like 34 Dislike
其實一早知
你唔係仲信50年不變同一國兩制呀麻
中共自己都講中英聯合聲明無效啦
冇錯 難得有機會爆發 將一直以來既民怨發大 萬眾一心去引到咁多國際關注 真係要一鼓作氣 唔可以浪費呢個機會 因為經過今次後 中共一定會更滾水煮蛙打壓我地
相信去得都無諗過返轉頭…香港加油!
Stand together
由梁烈士係天台跌落來嗰一刻已經冇得返轉頭
話說有時發夢班警司都親身上陣
唔好外國有太多嘅期望
佢地自己國家都有大把嘢煩,香港問題唔會係 top priority .當然如果64 ver2.0嘅話就唔同

所以我地多數要靠自己,大家一起加油!
累嘅去休息下,唔好比太大壓力自己
大家堅持落去!!

Push
由得義士同市民被打?
官逼民反 我冇得揀
萬劫不復 退無可退
真係冇撚得退
all in or nothing
我地贏嘅話成個支那就瓦解
因為香港嘅成功 支那其他省會學香港抗爭!

所以冇得輸 我亦都唔想諗輸左會點!
因為一衰就連原本應有嘅野都會全部失去!
發夢呢2日出嚟都見到大家一見到警車就即刻話要退防線 每一次就係不斷嘅退 就算我點同大家講我地已經退無可退都冇人理而照退
我想大家有樓主呢個諗法喺前線守住甚至攻上去啊 因為我地香港人已經無退路 一退就淪陷㗎喇香港 再嗌加油都冇用喇
我冇嘢講!
啱喇啱喇
俾班離地犬見識下人民既意志
係!所以香港今次一定要獨立!
我冇野覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞