被告以鬼附身分發訊息 官問事主:你知道佢whatsApp number?

139 回覆
31 Like 7 Dislike
我諗記者都已經盡咗最大努力去解釋
睇左幾次終於明
個女都好蠢下仲要比人屌12次
睇咗幾次都唔明好痴線
睇返回覆先知唔係淨係我有呢個問題
我相信雙方律師都唔明

辯方:我當事人一開始被察猜上身,所以先會對被告有唔妥當既行為。之後密加度上身先會令佢把持得住,向被告認錯。
控方:咩呀察猜密加度唔係同一個人黎咩?
辯方:係咩?
法官:咁卡農呢?
控方:無啦啦又咩卡農呀法官大人?
辯方:密加度同卡農性交丫嘛
法官:咩呀?
控方:咩呀?
辯方:咩呀?

個3個咩呀先係重點

我心目中既辯方係周星馳,控方係陳百祥,法官係曾sir
你咁想像就fit晒
睇個頭亂亂地無心機睇,拉落去編野仲要咁長,不了
寫第一篇果條友炒鳩左佢啦 1999到咁
唔係有第二篇 我諗大家都唔會明
閱讀理解50分題目:
請簡述察猜,卡隆,黑人,台灣廢人, 血魔波爾布特,西哈努克,喬森潘,師公的人物關係圖

Between, 原來個個都睇唔明

你又想講乜呀?
閱讀理解50分題目:
請簡述察猜,卡隆,黑人,台灣廢人, 血魔波爾布特,西哈努克,喬森潘,師公的人物關係圖

你又想講乜呀?

做乜鳩姐你
閱讀理解50分題目:

你又想講乜呀?

做乜鳩姐你

新會然你好
Between 第一個記者真心可以死撚左佢
我相信雙方律師都唔明

辯方:我當事人一開始被察猜上身,所以先會對被告有唔妥當既行為。之後密加度上身先會令佢把持得住,向被告認錯。
控方:咩呀察猜密加度唔係同一個人黎咩?
辯方:係咩?
法官:咁卡農呢?
控方:無啦啦又咩卡農呀法官大人?
辯方:密加度同卡農性交丫嘛
法官:咩呀?
控方:咩呀?
辯方:咩呀?

個3個咩呀先係重點

我心目中既辯方係周星馳,控方係陳百祥,法官係曾sir
你咁想像就fit晒

呢個仲好笑
呢個仲好笑

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞