被告以鬼附身分發訊息 官問事主:你知道佢whatsApp number?

139 回覆
31 Like 7 Dislike
笑撚到仆街
我到底睇緊咩呀
我相信雙方律師都唔明

辯方:我當事人一開始被察猜上身,所以先會對被告有唔妥當既行為。之後密加度上身先會令佢把持得住,向被告認錯。
控方:咩呀察猜密加度唔係同一個人黎咩?
辯方:係咩?
法官:咁卡農呢?
控方:無啦啦又咩卡農呀法官大人?
辯方:密加度同卡農性交丫嘛
法官:咩呀?卡農係同黑人性交呀
控方:唔係呀法官大人,黑人係同 西哈努克 性交,唔關卡農事
辯方:objection, 控方提出本案無關既人事
控方 : 西哈努克 同 喬森潘都係同過察猜性交既邪靈,絕對有關
法官 : 反對無效,但 喬森潘 又係乜水
辯方 : 法官大人我想傳召 師公
法官 : 又邊度走個師公出黎呀
我相信雙方律師都唔明

辯方:我當事人一開始被察猜上身,所以先會對被告有唔妥當既行為。之後密加度上身先會令佢把持得住,向被告認錯。
法官:咩呀?卡農係同黑人性交呀
控方:唔係呀法官大人,黑人係同 西哈努克 性交,唔關卡農事
辯方:objection, 控方提出本案無關既人事
控方 : 西哈努克 同 喬森潘都係同過察猜性交既邪靈,絕對有關
法官 : 反對無效,但 喬森潘 又係乜水
辯方 : 法官大人我想傳召 師公
法官 : 又邊度走個師公出黎呀

搵人接龍
有D咁既老母真係悲哀,又蠢又姓,死都要痴男人生活,累到女俾人搞,俾著以前,呢D垃圾女人俾人扔石扔死左
隱形拳賽真心好笑 痴撚線鳩up埋啲咁既嘢呃o靚妹
我相信雙方律師都唔明

法官:咩呀?
控方:咩呀?
辯方:咩呀?

我相信雙方律師都唔明

個3個咩呀先係重點
點解成日都有性交轉運騙案
中小學係唔係應該教下d女學生常見騙案呢?
D人名
我相信雙方律師都唔明

個3個咩呀先係重點

我冇睇晒,睇左第一段已經r 頭
跟住睇大家回覆原來唔係我問題
呢篇比人做閱讀理解肥撚硬
到底我睇左d 咩q 野
樓主個篇都唔知講緊乜勁🙄
文中題到 「我們不喜歡欺負弱小,但亦不可能容忍弱勢無視我們的威懾力,我們不是強權,但是霸權」
當中的我們是指誰? (20分)
A 察猜
B 卡隆
C 黑人
D 西哈努克
E 師公
F 喬森潘
文中題到 「我們不喜歡欺負弱小,但亦不可能容忍弱勢無視我們的威懾力,我們不是強權,但是霸權」
A 察猜
B 卡隆
C 黑人
D 西哈努克
E 師公
F 喬森潘

A 察猜 與 卡隆
B 卡隆 與 師公
C 黑人 與 察猜
D 西哈努克 與 喬森潘
E 師公 與 黑人
F 察猜 與 密加度
睇左兩次第一段都未明講緊乜

我又係
最後諗住睇留言會有解答
點知......
完全看唔明搞咩

第一段都1999 想認真看 最後都放棄

明白條友 想 昆蝦條昆唔難
但個過程 一堆神魔鬼怪 真係看到頭都大埋
無睇到最底
淨係知00後都已經開始比人食左隻豬
A 察猜
B 卡隆
C 黑人
D 西哈努克
E 師公
F 喬森潘

A 察猜 與 卡隆
B 卡隆 與 師公
C 黑人 與 察猜
E 師公 與 黑人
F 察猜 與 密加度

出呢題 應該
A 察猜
B 卡隆
C 黑人
D 西哈努克
E 師公
F 喬森潘

A 察猜 與 卡隆
B 卡隆 與 師公
C 黑人 與 察猜
E 師公 與 黑人
F 察猜 與 密加度

點解無以上皆是,好難呀
睇到一半就放棄左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞