新車選擇 a250 cla250 320

109 回覆
5 Like 10 Dislike
8.x/L 已經收貨,新車真係無敵,2百匹慳到咁,可以1蚊鬆D/km
CLA個尾真係好寒酸 接受唔到

寧願買GLA
唔洗問一定330
呢個真

換左個logo的話,個外觀真係完美。講內裝cla250根本唔係對手

內裝mama地,明顯係Benz+BMW混合體
Benz冷氣出風口加BMW mon造型
條波棍係想點
你話佢平又快 係真
但外觀完美?唔撚係下呀大佬
內籠陣柒味都好重下
寶馬interior要上到530先稍為好啲
利申:f34用家 真係唔夠benz靚
前座座椅有電動夾緊功能,後座連發熱都有。

不過講返轉頭,stinger gt-line 34萬有255匹,cla250未計option已經47萬仲要得224匹。樓主個budget可以買3.3v6版,370匹,0至100唔洗5秒。

之前係澳洲見到有人換廠徽,即刻少左浸泡菜味

可惜冇自動跟車同車道維持我平時成日跑高速公路,好需要呢啲配備
見撚到寶馬頭泵把個鼻哥窿 已經唔開胃

dllm仲要越出越大 好柒啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞