新車選擇 a250 cla250 320

109 回覆
5 Like 10 Dislike
睇埋匹數嘅 佢200匹都唔過
比多2皮cla多30匹又靚仔d
a class同佢比平d又多幾十匹
空間對我唔係咁大影響
2000cc na 同 1500cc turbo比?
新c其實唔錯,個boost做到下野,不過唔鍾意外觀無計
cla250新個代幾抵買,好多基本野都包左,唔洗點加錢,不過油耗無記錯8.幾L/100km
bmw比唔到意見,未揸過
如果真有心買,最好都係自己去試駕下啦
Turbo車既嘢...你唔要廠保既話...
多謝大家意見
暫時已經有決定
不過都會去試哂3架
cla?
yes
買得 CLA 不如 a class 加多d options 做hot hatch
btw 女女好似 偏向鍾意 Audi 多
有d咩option?
特價A250 最抵玩, 如果budget 可以多d 就上A35
CLA 就算啦
a250
介意馬力架話 唔洗諗320 c200
連登仔成日話頭轆車 不了
買320 後驅 但得嗰百七匹 根本無料到
唔通真係下下地板油又sport mode咩
係睇你要有尾定無尾
個人覺得新a仔頭尾燈都好肉酸
正路都cla 既

比我就學其他巴打話齋,C200
cla好撚mk
c200 young得黎又高貴,加埋隻藍色
溝女cla, 自己渣要後坐3系,不過a class細部易泊車
早排出左架2019年做嘅舊款cla250(我唔係花生哥)
講真外形我鍾意舊款多過新 而且佢送埋啲option同新款加option比 都平成差唔多十萬

而且舊款個價企得都幾硬 五年車靚小小都差唔多三十個 我呢啲窮撚用埋agility 玩三年新車先二十幾萬 如果巴打有閒錢嘅話不如留返啲錢投資又好 改車又好 都好過掉哂落部新車度 佢依家現貨車唔可以再加option

不過個內籠新款真係時尚好多 科技感好重 尤其是個軚盤同moon
另外就係之前揸開尾碌車 發現前碌車真係麻麻地

搭單問 舊cla250果四條撚屌馬牌軚 落雨跣到on99 想換撚咗佢 有冇巴打有建議
ps4s?

continental 米仔 good year 外國三大,
條呔唔啱氣/太舊?
C200/320 > CLA > A250
新250後座唔知有無改善
變感最近新改款Benz好過BMW
全新
介意差40匹就Cla 冇所謂就320
想平就a250
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞