新車選擇 a250 cla250 320

109 回覆
5 Like 10 Dislike
我都剩係睇過未揸過
心得就正如頭幾頁巴打話齋
想溝女就問女仔朋友意見好過
揸就自己試車睇下邊部到落車個刻仲覺得好興奮 始終感覺呢d野個個都唔同
唔使理d人話咩充大頭, fwd, 加多小小
however I will vote for g20
價錢爭唔少喎c hing
其實部CLA 執多幾個OPTION都50幾萬啦

唔好俾佢47萬起呃左
G20 320>>>>>>>>>>a cla

利申benz撚
溝女請用返自己條撚
有冇人覺得c200個外殼好好睇,
唔明點解咁多人話佢舊同老套

利申:揸緊c200 facelift
c系真係多一分貴氣

cla只係MK味,入到去又細又窄好寒酸
其實CLA的設計,係將CLS的經典曲線夾硬縮短
睇番第一代W219 AMG,曲線個比例觀到暈
因為車身修長,曲線頂位係 C 柱,前2/3 後 1/3,前後唔同孤度,好sexy

CLA將前 2/3 夾硬壓縮,令到曲線頂位好似係B柱咁,好似亀殼不倫不類,黑色更加係重災區,成個亀型更突出,頭短尾短無黎貴格,勁奇怪。
成個比例好似以前萬事牌121咁

因為A3太好賣,benz班仆街高層就犧牲左CLS 的設計(因為銷量唔好),將一個房跑S系的高級設計 賣大包用係個垃圾A系MK車上,試問半價買到個唉丫CLS樣,點會唔心動。

但對CLS車主黎講真係好撚唔公平,你C系E系S系全部各有特色,一睇就分到高低,你竟然搬CLS去入門車度,真係好撚過份。成球買你部車,然後離遠望你同部入門車分別唔大,屌你老母
唉算呢,呢度應該都好少CLS車主,唔會明我有幾嬲

你老味W219 同 W218咁靚,你班仆街新版CLS肉酸到咁,用番A仔設計,同CLS九成似,咩事呀,邊買得落手呀。

CLS比你班仆街玩撚死左
成部CLS的設計炒左過去
買半價,梗係爆分啦

講起就嬲
又放笑彈
你做咩笑我個frd??
你好人好姐點解唔直上cla45????????

喺呢啲又CLA250又AMG嘅時候
花生哥
加埋OPTION 會OUT BUDGET。
無乜可能唔加。
真心一問 部cla多唔多野整
如果你問新果部,我唸喺香港除左Benz 廠外冇人答到你喎
G20個籠唔會輸俾W205囉
好在你又蠢唔晒
新款廠都答唔到, 車都未交邊有野整
拎i8嚟比? 完全兩樣野
就算唔計i8呢啲異類
自從Turbo盛行,cc已經同力水冇必然關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞