連登無人玩CSGO ?

272 回覆
5 Like 56 Dislike
仲有班大陸仔成撚日話好卡好卡
轉個撚頭一支deagle一槍一件
自己隊個班就係咁重開
又要用加速器又唔買vip
有時買左vip都可以唔揀ser
入到黎又嘈嘈嘈死左又賴
最驚排到香港人 成日教人打機
yes
香港人輸就輸隊友
嬴就嬴自己
死天就係咁軍師以為得佢自己一個識玩咁
最驚係,排到4排香港人, 無論你打得好打得差

只要係個過程有小小不合,最後直接KICK 你

試過好多次
打29場都係得7殺 係過份左小小既, 比著係我 我就算唔踢 都會係咁屌臭

你試諗下carry緊你個D人既心態 4打5都可以追得咁貼 明明大家玩同一個遊戲, 點解我要玩得咁辛苦
玩咩啊 睇吓major算啦
真心殺數唔代表d咩
如果打ct守b既
隊友下下a守唔住要打retake
b既ct 實殺得小
t 殺得小既有冇諗過可能係因為幫其他人衝左第一個
其他人打support 補槍實殺得多d
打T-side 咁多baiter
下下話衝 自己又企最後
有時明知自己個場打得唔好或者隊友勁過自己好多既
就乖乖地衝第一個俾個support 佢做啦
就算打entry 都無可能咁少殺, entry講求支槍準 正常來講應該只少要有頭3殺數先至係

同埋就算你ct每場都retake 同埋T沖第一個根本無可能打29場 得7殺

cs又唔同其他game 好似有醫生 坦咁, 你一場殺到一個人已經幫助到個局既遊戲
Entry殺到就係
殺唔到既咪靠後面補槍
贏就一隊贏
輸就一隊輸
俾你殺100個輸左咪又係輸
所以殺數唔等於d咩
go po復活lm
邊有可能玩既entry 殺數咁少架 我真係未見過 其實有時候殺得少人 就唔好瀨沖第一個啦 你沖親一定有人係你後面幫手掉閃 就算無人掉自己pop flash 都得啦, 29場得7殺 姐係你大約4場先殺到一個人 根本就係弱 唔好瀬
有時候真係會有一排唔知點解殺唔到人
會打到勁撚頹
連續幾場bottom
好彩同班frd打左幾年慣哂
真心想打得好就搵班固定frd同你打
搵到班夾到嘅隊友係完全唔同感覺
同街場友排真係好睇運
除非你槍法真係好勁又識打entry
如果唔係又淨係打smoke a同rush b
利申 打support位好寫意
殺得小仲唔衝第一個食子彈既話條命仲有咩用
你搵個勁既行第一殺到對面之後勁個個殘血
然後輸clutch 就係輸賤血
隻game好多時睇隊友點玩再搵自己定位仲緊要過殺數
所以我咪話殺得小 姐係弱 唔關你係唔係沖第一個 或姐8場CT都retake
殺得小就廢唔一定
定位唔同殺數都唔同嫁啦
10殺全部key frag 同30殺大部分eco frag差幾遠
成兩年無玩, 兩粒星rank d 人已經咁勁既
想知你咩rank
我垃圾LEM姐
大把人勁過我
同埋依家場場外掛個rank仲有咩意義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞