連登無人玩CSGO ?

272 回覆
5 Like 56 Dislike
你係咪海zero
想問下而家啲人係咪多數用faceit同5e排rank?
普通入game排rank場場都等好耐
有無人掉閃 爆個下會drop fps 搞到會lag 0.5秒咁? 唔會次次都會 間唔中會發生

真係好煩 求各位巴打求救

我真係屌你老母valve 到底點解咁底要求既game 但係都會有咁撚多奇奇怪怪既問題

我諗唔會係設備問題

2060 i5 8400 16gb ram
玩MM同一堆外掛玩
咩係MM?
同埋點緊我in game打唔到字?中英都唔得
nova ak場仲難打過ge場
mm咪你講既rank場
菊花牌先難打lem d人好正常
得HDD
玩CS都用到HDD
SDD
我基本接近250up fps 但係閃爆開個下就會lag 0.3~5秒咁
SDD好貴
我覺得唔係ssd既問題 如果咁樣既話 2013個時SDD都唔係咁興起 咁咪個個都有咁既問題

何況閃光彈爆會LAG 覺得係隻game有問題
我搵到就唔上來問啦 所有野都試過哂先靠各位神人巴打打救

何況集中串 問野都要左諗右諗 咁開來把撚咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞