連登無人玩CSGO ?

272 回覆
5 Like 56 Dislike
同你講多次 我搵過 個D解決方法無效

如果你咁唔鐘意我問野既 你可以封鎖我 或者唔好入來E個post 講明集中串
因為有太多膠ser 好好玩姐
咁巴打唔該你先 咁可能真係有巴打有同樣問題 咁岩佢有解決左 有解決方法 我就係等咁既人答我
rainbow咁又係吸引唔到新玩家
有死忠fans已經好夠
狀態好飄忽,點解決,le rank
舊玩家只會愈黎愈少
香港冇晒PUB SER
台灣都少左了,得番AWP 場個D

最近已經係越南
https://www.youtube.com/watch?v=_pdx_XkB9Gc

2013年出既game 到2019年仲係咁多bug value come on
BS 1k3 ?
Yo bitch 等starladder啦,啱啱先開始打minor
I miss semmler
有時候唔中唔好以為自己問題
放心啦好多時唔中都係自己問題
條片就琴日出, 但其實好多片段都好舊.....
收左山好耐,想當年以物換物換到把刀翻嚟,然後有一日終於衝破自己理性,賭錢落海,宜家身無一物,好開心
而家好似無咩POST俾大家做下交易買賣
我諗我輸輸埋埋都輸左成2000美

之前借個台灣FD 50美 跟住賭賭下 賭贏左600~700美 跟住一鋪清袋
on9 value 無撚啦啦又加返7日交易 自己隻game自己搞死

成日話唔比第三方網站 又唔抵得人哋賺錢 但係又唔知自己個手續費收得咁撚重 根本如果手續費唔收咁重 根本唔會有人係第三方買skin

屌你老母gaban玩死CS 最大個條水路
我明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞