連登無人玩CSGO ?

272 回覆
5 Like 56 Dislike
G2真係好撚廢 D2 CT比人連追 追到輸

新圖明知無練過 又唔ban左去

屌你法國佬
打LEM以上已經分唔到係唔係外掛
想知狀態唔穩定點樣解決 有陣時勁到可以打出一啲好撚屈機既操作 但係狀態差連人都傻唔到

利申:DMG依家
殺* sorry打錯字
重點係你有冇輸出ADR
29round 7殺 如果0助攻 咁就係你廢
仲有邊個話衝第一個同成日retake a就會殺得少?
可以係你鳩衝 殺唔到
成日要retake可以係因為你rotate慢
我打開DMG LE場 好多時都bottom
但係我ADR唔會低人好多
極極極少因為bottom比人踢
另外通常會睇埋你幫唔幫到隊友 好似flash呀smoke呀咁
你成日team flash垃圾smoke鳩衝去死唔撚rotate
我唔踢你 都吊7你
打完死鬥或者同fd 1v1先打mm?
仲有唔講野更加會吊你
想問而家睇比賽係唔係唔會派CASE?
好似要買PASS
Wingman Global Elite
每日打死鬥殺番幾百隻就差唔多架啦
咁on9,又唔係跌硬箱
不過而家d case完全唔值錢
我仲hold住幾個cobblestone case
pick'em個度pick岩會送case
上個大賽pass係咁 今次唔知
其實我覺得d人買cobblestone case 真係水魚來 ,成千蚊 極低機率抽到DL

真係有錢人先玩得起
主要玩ze ser
mm啲ge有冇咁撚勁

好似同simple打緊咁
有無巴打有玩交易?

諗緊將把刀換做手套同埋平d既刀 定係將把刀再換上去好d?
有咩刀放?
有STEAM LINK?
唔係放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞