[HKGBuddies]GFRIEND討論區(27) 說好的清泉Post ? 痴線佬橫行請注意...

1001 回覆
38 Like 6 Dislike
早神各位。
好冷凍

九度

落唔到床

已經扮緊工

去左扮工地點了
又mk 又好凍

戶外工作
9度事小,落埋雨事大
凍到仆街
好多野煩
潛水

唔好咁
早晨
早晨

早晨
Last day左係咪好空虛
好凍
攬住我情先
早晨

早晨

早晨
早晨

早晨

早晨

名義上係幾不捨 琴晚望住啲相同片望左個幾鐘先訓
但3月1有十幾日要一齊返學校補課
早晨

早晨

早晨

但三月有十幾日要一齊返學校補課
早晨

早晨

早晨

其實冇咩特別
反正到真係最後個陣大部分人都見唔番
見得一日得一日

完來時間過得咁快 聽日就要課金啦(應該)
都係幾十蚊一個月 當join多個串流app算
好凍
攬住我情先

我都攬實俞娜先

已經買左500coin了
早晨

好凍
早晨

早晨

早晨

其實冇咩特別
反正到真係最後個陣大部分人都見唔番
見得一日得一日

唉 好快就要出社會面對啦 呢啲美好嘅時光將會成為我嘅寶藏

我都買左
等了成個月,終於有live睇了
痴撚線 我點解咁on9話星期一可以返第二間公司
算啦為左錢 唔放假啦,而家做死左

觀望下先

我都買左
等了成個月,終於有live睇了

諗都唔諗怒買1200coin 因為之後肯定會出啲要獨立買嘅片
就好似隔離團咁

觀望下先

聽日個vlive要課金先有得睇
有冇話買幾個月抵d?
因為好凍既關係
好想大叫 崔俞娜世界級
因為好凍既關係
好想大叫 崔俞娜世界級

又邊個巴打改名呀
水泡豬

觀望下先

有冇話買幾個月抵d?

要睇佢間公司同live有冇人性 好嘅咪好似有啲團咁出1-year plan/3個月制(平少少)
如果唔係就每個月朝貢啦
話說應該會開30日免費睇一次先 其實理智buddy可以唔洗咁衝動

觀望下先

有冇話買幾個月抵d?

要睇佢間公司同Vlive有冇人性 好嘅咪好似有啲團咁出1-year plan/3個月制(平少少)
如果唔係就每個月朝貢啦
話說應該會開30日免費睇一次先 其實理智buddy可以唔洗咁衝動
因為好凍既關係
好想大叫 崔俞娜世界級

又邊個巴打改名呀
水泡豬

最憎日本妹
因為好凍既關係
好想大叫 崔俞娜世界級

又邊個巴打改名呀
水泡豬

最憎日本妹

有無人譯番做日文俾轉角巴帶去握手會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞