[HKGBuddies]GFRIEND討論區(27) 說好的清泉Post ? 痴線佬橫行請注意...

1001 回覆
38 Like 6 Dislike

邊撚個再搶我1001 全部生仔冇屎忽

洗唔洗咁惡

下次留番1001比懵佬啦,如果唔係佢再發夢夢唔到長銀佢仲癲架,好似係

利申:一路做野一路mon post等新post冇搶1001

ok...個1001咁重要咩...

搶1001仲衰撚過斷po
算啦 新會然唔怪你
大家冇shine睇 唔關我事 自私算

只係知呢到唔可以講其他團...

所以1001先咁撚重要,41頁得一個po呀

sor囉...
即刻冇哂動力推po,潛先
大家十日一po等cb啦,我個個po都起碼推左300幾個cm
好似話上個post搶到1001就要幫手開埋新post
不過好多唔負責任既人搶完1001又唔開新post law 好似係

根本就係連登傳統啦,我知有人搶完1001一定唔開先點半都唔訓開po,順理成章拎埋個1001。明明個1001係我 咁都比人搶左 以後唔撚搶 唔撚幫手開po

99x個留言開始可以等新post
一陣㩒錯掣comment左就唔止燒春袋咁簡單
btw好耐冇見過懵佬單機爆post
即刻冇哂動力推po,潛先
大家十日一po等cb啦,我個個po都起碼推左300幾個cm

懵佬啊
懵佬發火阻住我叫春添

再叫過........

金毛隣、黃恩妃世界級靚

新飯留名
想念智仔
不過好多唔負責任既人搶完1001又唔開新post law 好似係

根本就係連登傳統啦,我知有人搶完1001一定唔開先點半都唔訓開po,順理成章拎埋個1001。明明個1001係我 咁都比人搶左 以後唔撚搶 唔撚幫手開po

以前係有人見到98x 已經自動波開po
等爆左先開會炒車 而家1001完又冇人開

好陌生

好陌生

只要記住
金韶情娘娘世界第一
咁就得啦

好陌生

只要記住
金韶情娘娘世界第一
咁就得啦

Sowon好正 一日一吹奏

以前係有人見到98x 已經自動波開po
等爆左先開會炒車 而家1001完又冇人開

別燥別燥

好陌生

只要記住
金韶情娘娘世界第一
咁就得啦

Sowon好正 一日一吹奏

又轉會
深夜留名
新post留名,金毛琳好令

新post點都要放番尋晚最型一幕
智飯留名
https://youtu.be/SqOv4AkY0SA
唔知是咪old news

新post 留名
非專業飯唔係成日睇post
隔一陣再上已經下一個post
大神

btw
一開始睇覺得女友染髮好mk
但睇耐左覺得好襯佢地
隊長隻色好靚
仙b智仔都成熟咗 靚咗
yerin 仲未太慣。。
因為個人覺得佢隻金色橙橙地黃黃地咁有啲怪
可能眼殘
https://youtu.be/SqOv4AkY0SA
唔知是咪old news

old左.....
深夜新PO留名
紅髮娘娘
寫essay寫到唔記得食飯
食飯前叫個春先

世界級B仔笑容
寫essay寫到唔記得食飯
食飯前叫個春先

世界級B仔笑容
btw今日段INTRO唔知會唔會有新碟暗示
btw今日段INTRO唔知會唔會有新碟暗示

好似話準備緊新專輯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞