[HKGBuddies]GFRIEND討論區(27) 說好的清泉Post ? 痴線佬橫行請注意...

1001 回覆
38 Like 6 Dislike
我用電腦upload 唔到相, 早兩日都得架

我都up唔到...
我都係用手機up
我屌 部電腦壞撚左 係重新開機

比我會唔瞓都同部腦死過

我屌 琴日仲開琴 今日一開 又熄 開熄開熄 無限輪迴
之後電話又禁錯制 同步啲相冇撚晒 屌

傻豬仔

我愛崔俞娜

比我會唔瞓都同部腦死過

有冇IT 巴打未瞓幫到粒巴~變身做電腦台
btw 我擺左contact係第一頁個換卡list google excel form度
另外仲有2pair lol簽專剩
有興趣既連登巴打我可以平放
連登優惠

一陣搵你

國兒巴是咪冇whatsapp

比我會唔瞓都同部腦死過

拎去電腦鋪整啦

比我會唔瞓都同部腦死過

拎去電腦鋪整啦

部腦都又廢又舊 開一開隻垃圾online 後就報銷了
下個月出糧 平平地買部手提電腦 for 聽歌 同save圖算

比我會唔瞓都同部腦死過

有冇IT 巴打未瞓幫到粒巴~變身做電腦台

我諗幫唔到 因為我都唔知出左乜野問題
唉 各位早抖先啦

俞娜 我愛妳
唉 各位早抖先啦

俞娜 我愛妳

早抖粒巴
唉 各位早抖先啦

俞娜 我愛妳

早抖粒巴

嗚呀 俞娜

我都up唔到...
我都係用手機up

Nacx 死左

我都up唔到...
我都係用手機up

Nacx 死左

今次算撐得耐
食住m記講早晨
btw 我擺左contact係第一頁個換卡list google excel form度
連登優惠

一陣搵你

我有wo
連登優惠

一陣搵你

我有wo

自膠了
扮工上水早晨

我都up唔到...
我都係用手機up

Nacx 死左

今次算撐得耐

唔好死住呀

聽日又要返工

何進

豬恩個田田
https://www.youtube.com/watch?v=XzIHnZeL9RY&feature=youtu.be
GFRIEND FAN MEETING IN BANGKOK 2017

一早計好哂岩岩完宣傳期
早晨呀

然後又係晚安嘅時候 希望今晚夢到妳啦
肥琳世界級
[HKGBUDDIES] GFRIEND 4th Mini Album <The Awakening>團購
事隔接近8個月時間,2017 年 3 月!!! GFRIEND 將會推出 第四張 迷你專輯。隨著女友們的新造型登場,顯而易見的是今次的風格有別於前幾次的舞台。根據韓國各大新聞報導,GFRIEND 將會大約於 3 月 6 日發行<The Awakening>專輯進行回歸。
為了支持新風格的女友們,HKGBUDDIES 將會為今次的專輯進行團購活動,希望靠專輯銷量來幫助女友在2017年繼續發光發熱,奪取各種大大小小的獎項,當作為香港BUDDIES 一份子對女友的一份支持和鼓勵。當然的是,本次團購的專輯將會計入銷量榜及音樂節目計分上!! 雖然官方尚未宣佈確實回歸日子,不論最終實際回歸日期有否變動,團購活動亦會如常進行,感謝大家支持
訂購前請細閱以下事項。
本次團購的專輯將會全數計入韓國銷量榜之內及音樂節目計分上!!!!!!
https://goo.gl/MmP9MP
由即日起至 2017 年 3 月 15 日 23:59,HKGBUDDIES 會開始接受團購專輯的登記。
敬請閱讀網頁的注意事項!!!!

早起身 推一推
另外兩週年應援會送比各位既明信片已經印好左,之後會再通知大家派發詳情
[HKGBUDDIES] GFRIEND 4th Mini Album <The Awakening>團購
事隔接近8個月時間,2017 年 3 月!!! GFRIEND 將會推出 第四張 迷你專輯。隨著女友們的新造型登場,顯而易見的是今次的風格有別於前幾次的舞台。根據韓國各大新聞報導,GFRIEND 將會大約於 3 月 6 日發行<The Awakening>專輯進行回歸。
為了支持新風格的女友們,HKGBUDDIES 將會為今次的專輯進行團購活動,希望靠專輯銷量來幫助女友在2017年繼續發光發熱,奪取各種大大小小的獎項,當作為香港BUDDIES 一份子對女友的一份支持和鼓勵。當然的是,本次團購的專輯將會計入銷量榜及音樂節目計分上!! 雖然官方尚未宣佈確實回歸日子,不論最終實際回歸日期有否變動,團購活動亦會如常進行,感謝大家支持
訂購前請細閱以下事項。
本次團購的專輯將會全數計入韓國銷量榜之內及音樂節目計分上!!!!!!
https://goo.gl/MmP9MP
由即日起至 2017 年 3 月 15 日 23:59,HKGBUDDIES 會開始接受團購專輯的登記。
敬請閱讀網頁的注意事項!!!!

早起身 推一推
另外兩週年應援會送比各位既明信片已經印好左,之後會再通知大家派發詳情

如果我想要一隻普通同一隻M&G係咪依家搞曬
早晨呀

然後又係晚安嘅時候 希望今晚夢到妳啦
肥琳世界級

肥琳世界級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞