[HKGBuddies]GFRIEND討論區(27) 說好的清泉Post ? 痴線佬橫行請注意...

1001 回覆
38 Like 6 Dislike
21頁留名
最近花心周董
颳風這天

Last day 表白 我都試過

係馬路上 追番女神 再講一聲 我鐘意妳
點知換來一句 咪玩啦

講真嘅係 冇100%追到 都唔好表白

咁就睇情況啦,試過根本只有55%機會但結果得左,過來人

東方巴
啱呀,無100%真係唔好亂黎,
人生有時就係有遺憾先會變得更美好

所以家陣將啲愛放晒落崔俞娜到

成班偽毒mk

好青春
我呢啲老野都係潛一潛先

巴才幾大阿, 睇下同我邊個老D

你地叫老野咁我呢個已經差唔多係大叔飯嘅點算

中小學12年都係讀男校睇完真係得啖笑

讀男校都可以表白

點知換來一句 咪玩啦

東方巴

成班偽毒mk

好青春
我呢啲老野都係潛一潛先

讀男校都可以表白

真愛

點知換來一句 咪玩啦

東方巴

成班偽毒mk

好青春
我呢啲老野都係潛一潛先

讀男校都可以表白

真愛

好gay

點知換來一句 咪玩啦

東方巴

成班偽毒mk

好青春
我呢啲老野都係潛一潛先

讀男校都可以表白

真愛

正阿喂
早知帶件嬲 短袖緊
post又沉底...........係時候用女神琳推下先

早知帶件嬲 短袖緊

哇,凍到變雪條喎
早知帶件嬲 短袖緊

好凍今日
post又沉底...........係時候用女神琳推下先

MK金毛女神肥琳世界級
我係mk做野 好撚凍
凍死啦 凍到淨係諗住俞娜
mk 味要 awakening

cr. dmcc0928
我係mk做野 好撚凍

失溫症
我係mk做野 好撚凍

失溫症

只要心中有團火 凍算得係咩
朴經 短髮

係俞娜呀 好靚呀

係俞娜呀 好靚呀

正,夠mk
我係mk做野 好撚凍

失溫症

只要心中有團火 凍算得係咩
朴經 短髮

聽返首cherish 即刻體溫急升

係俞娜呀 好靚呀

正,夠mk

要覺醒返mk mode啦

係俞娜呀 好靚呀

正,夠mk

Gfriend: Episode IV - MK Awakening

係俞娜呀 好靚呀

正,夠mk

Gfriend: Episode IV - MK Awakening

may the mk be with you
我女神就係我條前女 結果今日成日都係冇搵過佢我覺得我好廢

係俞娜呀 好靚呀

正,夠mk

may the mk be with you

star war
btw 最鐘意obi wan贏左anakin條垃圾
我女神就係我條前女 結果今日成日都係冇搵過佢我覺得我好廢

1999咩條前女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞