[分析] 比女友老豆玩死

134 回覆
41 Like 97 Dislike
同世伯講你係倫敦掘開金
讀大學呢啲野邊有得呃
問你住邊棟呵、識唔識邊個邊個prof你都收皮。
抵啦
你今日唔自首,
就算比你呃到入去都拿穿煲
你都識講uncle同間公司啲人熟
你覺得佢唔會問翻人你工作表現咩?
同你傾計講住呵上莊點你又答唔到
人地開始懷疑嗰陣一個唔該真係查你學歷
到時發現你虛報學歷咁你就唔係淤咁簡單了
坐監啦巴打
又ive又坐過監乜前途都冇曬
我係你條女唔飛你都神跡啦
無計樓豬一開始對自己無信心講咗個大話 一係汁生入到去醒醒定定 一個大話遮一個大話 如果唔係就同你女朋友屋企人坦白啦

係我女友叫我暪嫁,佢爸爸Finance Master又好嚴要求好高

我dse econ都有4

入到去handle到?

笑左 handle 掃地
無計樓豬一開始對自己無信心講咗個大話 一係汁生入到去醒醒定定 一個大話遮一個大話 如果唔係就同你女朋友屋企人坦白啦

係我女友叫我暪嫁,佢爸爸Finance Master又好嚴要求好高

入到去handle到?

嘛係⋯⋯你去投資銀行,連點解八半要開會都唔知。人地拎隻大藍籌同你傾兩句計,你就開大個口o曬咁咁款。
人地唔做得,都吹得。你做嘢又唔掂,尻嗡又唔掂。唔穿煲就假。
你都係學定沖咖啡第一日就哩入pantry 啦
真係做finance同你dse讀econ完全係兩回事喎師兄

師兄講多啲

最近我都研究緊 finance野,大概係咁
利申:唔識睇

equity analysis 同 finance 係兩樣野黎

入到去handle到?

嘛係⋯⋯你去投資銀行,連點解八半要開會都唔知。人地拎隻大藍籌同你傾兩句計,你就開大個口o曬咁咁款。

投行未必講股票既
可能係做Corporate finance / M&A
又可能係Credits, Fix income 果類
又或者係back office
一陣人地當吹下水咁問你cu教e&f個乜乜sir仲有冇教,或者關係d老師既野,你搭唔上咀就乜撚都穿啦

好多同u出黎做野撞返都會講下老師d on9野

入到去handle到?

投行未必講股票既

你肯定樓主可以係以上任何一個topic 同人傾3分鐘計唔穿煲?
係你比你自己玩死
拿拿臨同你條女係佢老豆面前炒舖大既, 自然唔洗去intern, 跟左幾個月冇左件事
比番條女人啦

入到去handle到?

投行未必講股票既

你肯定樓主可以係以上任何一個topic 同人傾3分鐘計唔穿煲?

絲打講多啲
你今日唔自首,
就算比你呃到入去都拿穿煲
你都識講uncle同間公司啲人熟
你覺得佢唔會問翻人你工作表現咩?
同你傾計講住呵上莊點你又答唔到
人地開始懷疑嗰陣一個唔該真係查你學歷
到時發現你虛報學歷咁你就唔係淤咁簡單了
坐監啦巴打
又ive又坐過監乜前途都冇曬
我係你條女唔飛你都神跡啦

比uncle玩死我啦
真係做finance同你dse讀econ完全係兩回事喎師兄

師兄講多啲

最近我都研究緊 finance野,大概係咁
利申:唔識睇

equity analysis 同 finance 係兩樣野黎

巴打講多啲得唔得
uncle話back office 會岩我性格多啲

屌 即係咩性格
抵死
抵死

宜家知道左back office 係做研究 應該係新聞個啲咩大行報告?
I大吹自己CU 笑撚死人咩
假分真與假
睇人仆街最開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞