[分析] 比女友老豆玩死

134 回覆
41 Like 97 Dislike
有無諗過講
"Uncle, 我有樣野要同你道歉, 其實我一直瞞住............................. "
冷靜咁講 好過有1日佢自己知道揭爆你呢樣野
加多句 報左xxxx班再自己進修
咪玩啦 econ 4 就覺得handle到intern

喂 4都唔差啦 最高分個科啦已經

最少知道opec減產會利好油價啦
你係比自己玩死姐
讀ive好失禮咩?吹到咁大
有無諗過講
"Uncle, 我有樣野要同你道歉, 其實我一直瞞住............................. "

最大最大最大既問題係

uncle頭先即場打電話比Credit xxxxxx 條友

佢2個仲係電話吹左成20分鐘 有冇咁friend
真係做finance同你dse讀econ完全係兩回事喎師兄
你係比自己玩死姐
讀ive好失禮咩?吹到咁大

我女友叫嫁 我次次都信佢決定 次次都冇事
今次等一次搞到咁大獲

師兄講多啲

師兄講多啲

拿 如果你要in ,真係唔好寫自己CU 。。。。。不過人地問到嘅話 我都唔知點好 唔通作uni life?
有無諗過講

最大最大最大既問題係

做商科階嘅人好吹d? 有無安排話幾時interview

師兄講多啲

其實我都唔太識,我都係啱啱開始讀finance,感覺上係有小小econ嘢加計數,但嗰堆models你喺dse econ係唔會接觸到
有無諗過講

最大最大最大既問題係

做商科階嘅人好吹d? 有無安排話幾時interview

我完exam就做得 仲有3個月
我女友頭先個嘴O到
無是咁的
原來你夾埋個女呃鳩我
你以後唔洗旨意喺呢行有得撈
建議你睇catch me if you can
投行

大佬 鬼知uncle咁猛料咩 點知uncle啲uncle仲猛料
建議你睇catch me if you can

finance書黎?
渣ga

師兄講多啲

最近我都研究緊 finance野,大概係咁
利申:唔識睇
有冇人熟呢啲野

3個月train到我呃到人

師兄講多啲

最近我都研究緊 finance野,大概係咁
利申:唔識睇

睇得明investment objective
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞