[分析] 比女友老豆玩死

134 回覆
41 Like 97 Dislike
佢知我做金融pt,話有舊朋友係大行做,得閒可以R下intern比我做

但我dse 14分(econ 4),宜家ive bba year 2

英文都唔識多隻,連CV都未整過,入到去點算

最大獲係我呃緊女友屋企我讀緊 CU global e&f (女友知我ive 但驚屋企唔鐘意所以冇踢爆)

uncle仲叫我醒神啲,話佢朋友好smart,都唔知係咪想篤爆我

今次真係大撚獲,點算好?

入左大行先算

講清楚
痴線 暪到幾時
會唔會係你女友老豆比你玩死
我女友唔介意我讀ive 真係好好

如果uncle知道都唔知點算
無計樓豬一開始對自己無信心講咗個大話 一係汁生入到去醒醒定定 一個大話遮一個大話 如果唔係就同你女朋友屋企人坦白啦
個間原來係叫投行

C字頭

有時都見到佢地啲人上tbb 講野

咁出名 點算
依家即刻日日12小時學英文
大笑
我都呃過我老母話我ex 讀書好勁個D 好彩最後散個時都無穿褒
樓住有無機會入翻u? 努力追啦 睇你個勢都似想同女友長久
加油
無計樓豬一開始對自己無信心講咗個大話 一係汁生入到去醒醒定定 一個大話遮一個大話 如果唔係就同你女朋友屋企人坦白啦

係我女友叫我暪嫁,佢爸爸Finance Master又好嚴要求好高
巴打我同你差唔多,讀緊asso,女友老豆問到報好ugc未,我話搞掂曬,報左乜野咁。跟住女友老豆同我講曬拎左degree條路要點行,其實我入u機會好低
唔識英文俾你入到去都冇用啦,email都唔識睇

係我女友叫我暪嫁,佢爸爸Finance Master又好嚴要求好高

我dse econ都有4

入到去handle到?
拍左3年 第一次見家長就搞到咁
i go to school by bus
me english is good

btw, 樓主呃得一時,呃不到一世的。。自首啦
係咪咁多真心

事實上香港真係存在好多情侶學歷女比男高
ive有bba嫁咩?b for bachelor 喎
uncle 話唔會有好多野做 一般finance人一定handle到

啲行內術語點搞

啲行內術語點搞

我淨係識騰訊係00700
講還講唔好寫落CV 一間被人告虛報學歷

咁大獲嫁

咁我CV點寫好
話時話 我覺得老豆呢樣生物 應該唔會中意自己個女個男朋友 瞞呢樣咁無骨氣 如果無機入翻uni 就拿拿聲認左佢啦同佢

有1日知道左真相 真係會對你反感
話時話 我覺得老豆呢樣生物 應該唔會中意自己個女個男朋友 瞞呢樣咁無骨氣 如果無機入翻uni 就拿拿聲認左佢啦同佢

有1日知道左真相 真係會對你反感

完全冇機入U
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞