挽歌之聲定玩歌之聲?

123 回覆
66 Like 78 Dislike
年經、季經定月經?
年經、季經定月經?

平均指數
但係曼波雪條真係好正

借唱歌黎溝女搞小圈子 佢既事宜家冇人想知喎

youtube有女cover既歌都有佢commment
小學雞讀多幾年書先啦
借唱歌黎溝女搞小圈子 佢既事宜家冇人想知喎

youtube有女cover既歌都有佢commment

根本狗公
首首唱到柯屎唔出咁都有人吹奏
取下暖先
巴打d詞真係唔錯,但係把聲就真係好麻麻。
係有d直接,不過好詞俾個好聲既人唱真係會完美好多
估唔到我啲咁嘅廢柴都有幾位巴打咁上心

首先挽字通輓字
我都係求其拎eason啲歌嘅歌詞做名姐
不過樓主都係醉翁之意不在酒
我就唔多作解釋喇

其次改歌問題
四年前小弟真係唱得頗多以致令人煩厭
近兩年其實都唱少左好多
而且出歌亦會事先經過改詞創作嘅巴打同意
包括上面你地提及嘅拜年不合同失暖王

第三,關於我話下次唔用佢果首歌
果首歌正正係小弟把垃圾聲唱嘅
有人話唔啱心水
我搞笑答番句下次唔用佢(即係我自己)
估唔到幾位巴打對小弟如此上心

第四,其實小弟2016至2017年只係唱左不多於五首嘅討論區出品改歌,如果幾位巴打真係覺得成日見到小弟,只能講聲多謝支持

講得好!
好唔撚鐘意咩mustc挽歌雪人班小圈子唱歌撚
乜都搶哂黎做
上次失暖王明明有巴打錄哂歌上黎,個個都話佢好聽
但個挽歌就係要自己唱一首
之後仲要搞左勁多麻煩野
乜都搶哂黎做
之後仲要搞左勁多麻煩野

之前高登有個歡歌post都算第一批玩,某幾個真係好小圈子
老實講你地班on9仔覺得難聽咪唔撚好去聽囉,又冇人逼你地聽,憑乜撚野叫挽歌巴打收皮呀 大把人覺得挽歌唱得好聽呀,你鐘意可以我口味差定點,反正個個聽既音樂風格口味都唔同,我洗唔洗理你地點講 淨係識喺連登廢up
啲死忠歌迷出現了
老實講你地班on9仔覺得難聽咪唔撚好去聽囉,又冇人逼你地聽,憑乜撚野叫挽歌巴打收皮呀 大把人覺得挽歌唱得好聽呀,你鐘意可以我口味差定點,反正個個聽既音樂風格口味都唔同,我洗唔洗理你地點講 淨係識喺連登廢up

發表下意見又話on9仔又廢up 一定要覺得好聽先可以分享既原來
好多負皮
挽佢老母咩
收皮啦搶歌肥狗公
乜都搶哂黎做
之後仲要搞左勁多麻煩野

講咗好多次
失暖王係半個post都求MV求MV都冇人做
然後挽歌問准咗原作者(開post嗰個)先做
點為之搶呢請問
挽你老母

挽你老母

都係果句
條歌詞算係咁
但唱功真係垃鳩圾
都係果句
條友d歌詞算係咁
但唱功真係垃鳩圾
都係果句
條友d歌詞算係咁
但唱功真係垃鳩圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞