講下火影最感人既一幕

191 回覆
33 Like 1 Dislike
一路睇post 一路個腦loop 著火影啲慘情插曲
有一集動畫講回憶

講鳴門細個有幾慘,全村人都知道九尾封印左喺佢個身度,返學無人同佢玩,放學得自己一個食飯,其實鳴門當時仲好細個。

有一次節日慶典鳴門想買個面具玩下,個老細見到佢就知道佢係九尾仲大大聲講出嚟,其他人一聽到即刻趕佢走,老細就咁就將個面具扔落地下叫佢以後都唔好再嚟,其他街坊都叫佢快啲走(呢一幕我真係喊左),鳴門好唔開心其實喺佢老豆將九尾封印落去佢度,究竟自己做錯過啲乜嘢。

呢一集無記錯好似係打完培因之後果幾集回憶,有冇師兄記得呢一集?睇緊個陣我老母仲問我做乜嘢睇卡通片都睇到喊

係咪諗住meet走封印果陣啲回憶?
好耐無睇唔記得

好似係

高登仔唔係最撚中意話鳴人二世祖
有九尾=人生贏家架咩,而家又識得覺得鳴人好撚慘
自來也死個幕
同埋鳴人打贏左佩恩之後成條村為佢歡呼,個刻覺得由以前冇人歡迎都變左英雄,好撚滾動

直頭係火影主線之一
由鳴人真正由過街老鼠變到萬人愛戴
鳴人細個憎班村民但冇報復佢地,就算知道班人突然改哂觀都只係心入面有D唔爽,冇話仇恨定點
之後仲將呢份身份認同比埋九尾,令尾獸呢D千古魔獸都解開心結
所以最撚憎就係見撚到有人話鳴人二世祖,天生做撚硬火影
丁次化蝶後瀕死行去望住隊友係樹上刻上留言果幕
自來也死個幕
同埋鳴人打贏左佩恩之後成條村為佢歡呼,個刻覺得由以前冇人歡迎都變左英雄,好撚滾動

直頭係火影主線之一
鳴人細個憎班村民但冇報復佢地,就算知道班人突然改哂觀都只係心入面有D唔爽,冇話仇恨定點

岸本有d線係寫得幾有深度
自來也個成長都好正

自來也算唔算係唔靠血統成長 大蛇丸都係
相比起鋼手 有千手遺傳 再有埋無限處女
自來也死個幕

直頭係火影主線之一

自來也個成長都好正

水門都係,黃色閃光
自來也死個幕

直頭係火影主線之一

自來也個成長都好正

水門都係,黃色閃光

水門乜柒都無 讀緊忍者bb班果陣已經贏大人
自來也死個幕

直頭係火影主線之一

自來也個成長都好正

水門都係,黃色閃光

水門乜柒都無 讀緊忍者bb班果陣已經贏大人

飛雷神之術

垃圾fd留言 想睇我id名
其實嗚門救返我愛羅都好sad
得佢明我愛羅
最感動既位真係離別
打完輝夜 四代走人嗰度
Naruto 哦咩爹多
劇場版忍者之路成套都好感人

另外佩恩打木葉 鳴門出嚟救世界 同埋 雛田救鳴門個幕都好正

忍者之路
最尾嗚門同佢地講
自己係英雄之子
幾型
真係太多幕好感動
個人都係最鐘意鳴門同佢父母相見個兩幕
特別啲就係四代幫鳴門整個太極螺旋丸
其實上面啲巴打都講哂

垃圾fd留言 想睇我id名

你個名
有部分港女自稱有睇火影
入到依個post ,應該唔知大家講乜
邊個自來也?
只係識螺旋丸

識得幾個女仔剩係識影分身
丁次化蝶後瀕死行去望住隊友係樹上刻上留言果幕

終於有人講 追佐神呢幾集 我睇左好多次
丁次個幕真係好深刻
一路睇post 一路個腦loop 著火影啲慘情插曲

嗚 嗚嗚嗚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞