講下火影最感人既一幕

191 回覆
33 Like 1 Dislike
好多 阿斯瑪 自來也
講咗好多次 一定係鹿丸同井野老豆死果陣 真正喊咗

真神
我反而係小藍死咗 張紙漂返去佢地細過同自來也生活間屋果幕

呢度都係神

博人傳套電影
鳴人係中忍試場用九尾頂粒波果到都好感人
最終話
伊留加認同鳴門
你…一定要成為火影
大波女衝去救嗚門
開頭小李對我愛羅一段
開八門遁甲前,有段回憶
明明自己已經好努力,都慘敗比寧次
輪到自己都懷疑自己
好彩得阿凱提醒

Same 覺得平凡人就好小李咁
之前有段時間 對我黎講算係谷底
係咁睇呢幕 提醒自己要努力
努記得係49,50集
開頭小李對我愛羅一段
開八門遁甲前,有段回憶
輪到自己都懷疑自己
好彩得阿凱提醒

Same 覺得平凡人就好似小李咁
好記得係49,50集
卡卡西用哂查克拉救丁次去完成任務果幕
滴落地下既唔係孖條既汁
係鳴人既眼淚
阿斯瑪死左,之後落住雨,鹿丸同佢老豆捉棋嗰段
一定係第1次任務,鳴人覺得自己懦弱,用手裡劍插自己手掌嗰集,從此無衰過!
唔信睇一次,好大感觸
自來也真係
佢死後好幾次出現都好感觸
拍搏頭、最終之戰第一隻手搓波、boruto搓波
Kai腥些 開7門同8門遁甲個時
有冇人覺得鳴人老母果到好刻意催淚
相反雪條果part 漫畫入面唔洗對話已經表達左2師徒既感情 最後有種孖條依舊 但係得返自己一個食既孖條仲係咪鳴人想食既孖孖呢

老母果度係一定要講一大堆野 黎突顯正常既母性都係長氣既 水門之後都話佢 同佢講既野一模一樣
博人傳套電影

我反而係boruto係天台戴護額同鳴門同步果下 激動到嗌左出黎 流晒眼淚
同埋鳴門幫佢整大粒螺旋丸同回憶以前既片段果陣都喊晒咁滯

自來神

仲要播埋首Bgm
開頭小李對我愛羅一段
開八門遁甲前,有段回憶
輪到自己都懷疑自己
好彩得阿凱提醒

Same 覺得平凡人就好小李咁
努記得係49,50集

我覺得凱爆死門用最後一招然後卡卡西回憶個個位好撚熱血,641集左右
博人傳套電影

我反而係boruto係天台戴護額同鳴門同步果下 激動到嗌左出黎 流晒眼淚
同埋鳴門幫佢整大粒螺旋丸同回憶以前既片段果陣都喊晒咁滯

自來神

仲要播埋首Bgm

自來也同鼬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞