講下火影最感人既一幕

191 回覆
33 Like 1 Dislike
有一集動畫講回憶

講鳴門細個有幾慘,全村人都知道九尾封印左喺佢個身度,返學無人同佢玩,放學得自己一個食飯,其實鳴門當時仲好細個。

有一次節日慶典鳴門想買個面具玩下,個老細見到佢就知道佢係九尾仲大大聲講出嚟,其他人一聽到即刻趕佢走,老細就咁就將個面具扔落地下叫佢以後都唔好再嚟,其他街坊都叫佢快啲走(呢一幕我真係喊左),鳴門好唔開心其實喺佢老豆將九尾封印落去佢度,究竟自己做錯過啲乜嘢。

呢一集無記錯好似係打完培因之後果幾集回憶,有冇師兄記得呢一集?睇緊個陣我老母仲問我做乜嘢睇卡通片都睇到喊

有一集動畫講回憶

講鳴門細個有幾慘,全村人都知道九尾封印左喺佢個身度,返學無人同佢玩,放學得自己一個食飯,其實鳴門當時仲好細個。

有一次節日慶典鳴門想買個面具玩下,個老細見到佢就知道佢係九尾仲大大聲講出嚟,其他人一聽到即刻趕佢走,老細就咁就將個面具扔落地下叫佢以後都唔好再嚟,其他街坊都叫佢快啲走(呢一幕我真係喊左),鳴門好唔開心其實喺佢老豆將九尾封印落去佢度,究竟自己做錯過啲乜嘢。

呢一集無記錯好似係打完培因之後果幾集回憶,有冇師兄記得呢一集?睇緊個陣我老母仲問我做乜嘢睇卡通片都睇到喊

係咪諗住meet走封印果陣啲回憶?
好耐無睇唔記得
有一集動畫講回憶

係咪諗住meet走封印果陣啲回憶?
好耐無睇唔記得

好似係
我記得係單獨一集,唔知乜野大戰之後有幾集小品,其中一集就係。
個集仲有講佢有幾咁孤獨,全間屋都係我自己一個,就係咁先識得佐助,佢都知道原來佐助都係孤零零一個,咁先至無咁寂寞
慕留人著咗嗚門件衫 雛田一嗌 慕留人 佢帶起個頭帶 見返嗚門細個 即刻諗返起好多回憶
睇你地講下講下....突然覺得火影都幾好睇
自來也死個幕
同埋鳴人打贏左佩恩之後成條村為佢歡呼,個刻覺得由以前冇人歡迎都變左英雄,好撚滾動
火影處理感動位方面高班過海賊好多

唔講最後能力大暴走其實好正嫁
自來也死個幕
同埋鳴人打贏左佩恩之後成條村為佢歡呼,個刻覺得由以前冇人歡迎變左英雄,好撚滾動

自膠

唔講最後能力大暴走其實好正嫁

最正係兩個救世主之章-長門與鳴門
我覺得最正真係見返丫媽嗰到,可能自己爸爸已經走咗好大感觸,我都想講佢知我而家好好唔洗擔心
博人傳套電影
鳴人係中忍試場用九尾頂粒波果到都好感人

我反而係boruto係天台戴護額同鳴門同步果下 激動到嗌左出黎 流晒眼淚
同埋鳴門幫佢整大粒螺旋丸同回憶以前既片段果陣都喊晒咁滯

自來神

仲要播埋首Bgm

https://youtu.be/1k88owCW2hE
其實我覺得火影bgm麻麻地 唔夠熱血
但op真係好好 如果將op插下落內容到做bgm就真係完美
講鹿丸同丁次點識個到
其實我覺得火影bgm麻麻地 唔夠熱血
但op真係好好 如果將op插下落內容到做bgm就真係完美

火影bgm都叫唔夠熱血
我記得係單獨一集,唔知乜野大戰之後有幾集小品,其中一集就係。
個集仲有講佢有幾咁孤獨,全間屋都係我自己一個,就係咁先識得佐助,佢都知道原來佐助都係孤零零一個,咁先至無咁寂寞

仲燒魚比三代爺爺食
最感人一定係凱老豆救凱,爆8門。
守護自己覺得最重要人的時候
卡卡西打帶土
回憶同現實對決

最後回憶去返嗚人她細個冇朋友行到去海邊見到都係一個人既佐助

大家都好屑對方咁望一眼對方....嗚人行開左最後一個SHOT影住大家都係到笑
帶土個故事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞