講下火影最感人既一幕

191 回覆
33 Like 1 Dislike
動畫講到鳴仔就黎結婚 諗返佢真係經歷左好多野
好想講下火影有咩感動位
本人top1就一定係玖辛奈的遺言

鳴人,不能挑食,每天都要吃飽,茁壯地成長,記得每天都要洗熱水澡,還有別熬夜,保證睡眠充足。另外,要結交朋友,朋友不多沒有關係,能有幾個值得信賴的就好了。儘管媽媽我不太擅長,你要努力學習好忍術,不過,誰都有擅長和不擅長的事,即使學得不順利,也沒必要垂頭喪氣。要尊敬研修班的老師和同學,還有一件緊要的事,就是忍者的三禁,首先不能隨意借貸金錢,任務酬勞記得好好保管,酒要等20歲之後才能喝,喝酒對身體不好,要適可而止。還有就是三禁的女人 了。媽媽是女人,所以不太懂這一條總而言之,這個世界只有男女之別,你遲早會對女性感興趣,就是當心別被奇怪的女人纏上,要找一個媽媽一樣出色的女性,還有,說到三禁就是,你要當心自來也老師。鳴人,今後無論心酸還是痛苦,你都會遭遇很多,要秉承,堅持自己的步調,還要心懷夢想,然後將夢想付諸實踐,要對自己有信心,我還有,好多,好多,好多的話想對你說,想和你一起生活。我愛你。

無論重睇幾多次呢集都會眼濕濕

之後就係自來也之死同埋鼬

咁多位巴打最鍾意邊一幕
雪條
冇可能唔係呢幕

冇可能唔係呢幕

母愛既偉大
自來也死左之後個靈魂搭左鳴門膊頭一下果幕
自來也同嗚門食既孖條
得番嗚門一個係到摵孖條
自來也已經唔係到
日經
自來也同嗚門食既孖條
得番嗚門一個係到摵孖條
自來也已經唔係到

幫復...
第七班結集重新聯手 成為新三忍個幕都好感人
另外我覺得每次影嗚人背影 然後有自來也同水門既影子個陣 都好振奮人心

Sorry for 1999

呢個位真係。。。
打完仗,4代:鳴門,生日快樂
第七班結集重新聯手 成為新三忍個幕都好感人
另外我覺得每次影人背影 然後有自來也同水門既影子個陣 都好振奮人心

Sorry for 1999
日向死果陣 比岸本拎黎祭旗
長門復活全村人果陣
大蛇人變蛇果時
最後帶土個度,再送對眼比卡卡西
有冇人覺得鳴人老母果到好刻意催淚
相反雪條果part 漫畫入面唔洗對話已經表達左2師徒既感情 最後有種孖條依舊 但係得返自己一個食既孖條仲係咪鳴人想食既孖孖呢
開頭小李對我愛羅一段
開八門遁甲前,有段回憶
明明自己已經好努力,都慘敗比寧次
輪到自己都懷疑自己
好彩得阿凱提醒
講咗好多次 一定係鹿丸同井野老豆死果陣 真正喊咗
我反而係小藍死咗 張紙漂返去佢地細過同自來也生活間屋果幕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞