做緊政府地盤AE 你問我答

356 回覆
1 Like 6 Dislike
屌,點解咁多連登仔 做地盤
main con管唔掂sub仔就收皮喇
你main con責任就係要管sub仔

的確有 main con 真係乜都唔理
尤其創業版上完市賣埋盤個d
點入行
唔想再做design
留名睇世界大戰
咁都有得嘈一餐

利申:垃圾大判垃圾ae仔一個,做左幾年都係私人job
嘩 一陣間就8頁
屌 我大學讀嘅野又難過你 英文又好過你 靚仔又靚仔過你 點解因為我要做成個site食物鏈嘅最低層 人哋就可以輕鬆坐office着suit着到靚一靚返工呀
Main con 係唔管,廢事理你d皇家佬,拖到尾你咪又係狗屎垃圾都要收
嘩 一陣間就8頁

仲要係比人騎劫左
Main con 係唔管,廢事理你d皇家佬,拖到尾你咪又係狗屎垃圾都要收

但佢要玩野要你雕花你都吹佢唔脹
我從來無講過ws有幾威
只係想講現實main con管唔掂十仔
就要出手管埋
係成班自卑撚覺得皇家佬點點點係度吠

我真係想知ws 點管subcon
做你又唔識做,program 又唔係你定,錢又唔係你比
你管咩?
我從來無講過ws有幾威
就要出手管埋

你管咩?

你係咪on9
識收貨大概都知點做啦下話
咁收唔撚到貨 大判又追唔掂 咁我唔撚洗追?

識收貨就識點做? 咁你就唔係ws仔啦
就算係追你都係追大判,同pm講,幾時輪到ws 出聲?
樓主on9仔開個post加入唔到討論

佢連自己做緊咩都唔知
有乜事梗係彈俾大sir 諗
收個小小人工又追又教咩

想問下垃圾hd畢業 bse
有咩位係正常啲
我從來無講過ws有幾威
就要出手管埋

你管咩?

你係咪on9
識收貨大概都知點做啦下話
咁收唔撚到貨 大判又追唔掂 咁我唔撚洗追?

識收貨就識點做? 咁你就唔係ws仔啦
就算係追你都係追大判,同pm講,幾時輪到ws 出聲?

你都幾撚on9
要識做先可以追鳩人 咁洗撚讀書
下下都要pm出手
證明你搞唔撚掂d判頭啦

我做ARE 個時你仲讀緊hd?
講到尾你都係追下進度姐,咁何來管呢?
做上家點解要浪費時間管subcon
可能我做大盤唔同你啦,下下屌人on9
仲未比人打?

想問下垃圾hd畢業 bse
有咩位係正常啲

冇 間間公司都咁濕鳩

佢連自己做緊咩都唔知

希望樓主第時做到阿sir會關照下我地
屌你老母你班濕鳩咁都嘈到咁多版
大家個basis唔同 拗乜鳩yes no呢?
其實ws咁地底泥
點解起薪都ok既?

真心唔知
做19WS洗咩下下管,你同判頭仲有師傅岩傾就自自然然啲野自動波有得交功課等升職啦,19ws邊有力管人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞