做緊政府地盤AE 你問我答

356 回覆
1 Like 6 Dislike

又要威又要帶頭規
收撚皮啦

唔戴呀
你敢開部門未?唔敢就收皮

On9 依加你想扮大袋大鳩我又唔表明身分
你7夠未呀

我表揚完你 你咪知囉

我都覺得佢好稱職
跟得好緊值得表揚

Yes 佢又唔接受嘉許

得啦大袋 唔講以為你署長

希望唔會有機會交手
你一樣都會好似呢個post咁比人當狗咁撚
好撚威
又唔係政府班super

做緊港鐵盤 sub con ae
再嘈唔撚批糧比你呀
再嘈唔撚批糧比你呀

唔好阿ws哥
做maincon 工時長 不過無壓力 人工好
做subcon 人工同能力成正比 同 彈性工時
做client 人工同工作時間穩定
做consultant 工時超長 人工低既專業人士

有冇講錯

做過main con 好大壓力

Hi,TO

bye

原來係傻鳩to
唔怪得成日諗埋d on9 design諗撚壞腦

冇做design好耐啦 on9仔

做親工程都知咩人先會做to啦

見親d to落地盤都係鳩下鳩下
問佢d圖十問九唔撚知

其實我唔洗落地盤

技術主任(建築設計)主要(a)製作展示圖、施工圖、平面圖、大 樣圖和組件覽表;(b)製作電腦輔助繪圖;以及(c)實地考証與圖則有關的 工作,以及執行樓宇管制的有關職責。
睇清楚自己份工要做咩啦傻鳩

即係畫圖仔
皇家佬一定係ws? ai唔得?
sorry 頂薪唔係pt12咁低個d post

Ai好撚高咩
Ws隨時ot 錢多撚過你啦傻鳩
野又做少你咁多

ai冇補鐘咩而家
好撚威
又唔係政府班super

main con

Hi,TO

bye

原來係傻鳩to
唔怪得成日諗埋d on9 design諗撚壞腦

冇做design好耐啦 on9仔

做親工程都知咩人先會做to啦

見親d to落地盤都係鳩下鳩下
問佢d圖十問九唔撚知

其實我唔洗落地盤

技術主任(建築設計)主要(a)製作展示圖、施工圖、平面圖、大 樣圖和組件覽表;(b)製作電腦輔助繪圖;以及(c)實地考証與圖則有關的 工作,以及執行樓宇管制的有關職責。

睇清楚自己份工要做咩啦傻鳩

即係畫圖仔

唔可以一概而輪
有D POST唔洗畫

有冇講錯

邊間MAIN CON 無壓力
求介紹
好撚威
又唔係政府班super

main con

下個月過港鐵

有冇講錯

做過main con 好大壓力

做緊subcon
回完post 落地盤影張相搵個師父食個茶就收工 估唔到咁都嘈到十幾頁,個位阿蛇記得睇住啲細
講左咁耐 樓主幾錢人工
2年經驗既電sub 應該值幾錢
想轉工
19asso仔暑假想做地盤,搵吓兩個錢 ,唔想對住西客
地盤點入行?一定要識人先做到?瘦撚做唔做得?
19asso仔暑假想做地盤,搵吓兩個錢 ,唔想對住西客
地盤點入行?一定要識人先做到?瘦撚做唔做得?

你整左三寶先
綠卡(平安卡) 工人註冊證 身份證
最低門檻
聽聞政府盤ae慘過狗
排名 私人>港鐵>>>政府
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞