佢終於同我分手了

131 回覆
15 Like 241 Dislike
做咩要逼人一齊返?
樓上巴打講得岩,move on啦,成為更好既人。

分手未必係你錯佢啱,與其係度開Po圍爐,不如關心下身邊,其實有好多更值得關心既事
唔係想話個男人啱
但係好多女人都要個男人以佢為中心
好似行星圍住恆星轉咁,唔俾個男人有其他軌跡
仲要時不時放d太陽風暴出黎搞鳩個行星
你啲咁既性格咁執著
成個閪女人咁
問你有咩其他發脾氣事又唔講
又講到條仔幾差
但又唔講下自己其他啲發脾氣事

好多事都係由自己決定
佢唔同你去見係一件事
當初你決定唔先去見啊公 因為太愛佢係籍口
你自己唔識諗 分輕重?

每次拍拖 都係可以當係吸取經驗 從中學習
反醒下你自己啲閪野啦先
人地肯定忍左你好耐啲脾氣先咁
佢因為你發脾氣而同你分手
證明佢都忍咗你好多次啦
先前咁多次改唔到 今次都唔會咁易
最後只會盞一係你忍得辛苦
就算你唔發脾氣 都好大機會忍到黑面
同你出街都唔會開心啦
都唔會係一個良好嘅愛情關係

同埋上面睇你啲回覆講到自己幾咁大方咁
乜嘢佢做錯啲咩你都原諒佢
如果你係原諒佢就唔會成日發脾氣啦
如果一個女人成日發脾氣
要個男人又囈又西 tum足大半日
真係會覺得好攰同好嘥時間
尤其是你啲脾氣 係發喺啲好細嘅事/ 男方根本覺得自己冇錯嘅到嘅事

放過個男人 叫做l拎今次傷痛好好檢討下自己好過啦
發脾氣 有時講左既野 收唔番
醒未?
認同
樓主似個小小事就發老脾
人地肯定都忍左你唔少
自我中心到
唔好成日用愛黎當係籍口 話係愛就一定要包容
點解自己發脾氣仲講到自己啱哂咁,一定要人地體諒你你平時唔係經常性發脾氣,人地唔會因為你第一次發就分手掛,擺到明係佢已經好攰,你改下自己啲脾氣好過啦,仲咁理直氣壯
好,對唔住,我會改下啲皮氣
當你遇到個真係愛你,你就會後悔點解同呢個咁遲先分開
成功的例子
本身同女朋友斷左聯絡接近1個月 今日起身收到佢message 正式分手
一睇就知你自我中心到爆,都講到明你脾氣問題唔該你改下啲脾氣。

上黎圍爐都係想搵你幫你屌你男友,等自己好過啲,一啲都冇反省過。
我咪反省左話自己好錯發脾氣好錯

反省咗但仲係咁既語氣
講真 俾你介到唔發脾氣兩三日
之後咪又係會打回原形
睇你打既野語氣都好差
打兩句都發哂港女脾氣咁
你真係會改到咩?
其實我覆你呢句冇發脾氣可能我語氣差我呢個都改下,sorry。
女人只會有咗第二個先會分手
呢個心態就真係有啲港女啦
完全明白. 但女人是永遠不會記住男人付出咗幾多
識唔識分段?
知道了,sorry
點會為咗接機而唔去睇親人
你話對方要移民,你去送機就話啫
你自己都有問題 不過淨係放大人地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞