琴日打頭 今日斷骨

258 回覆
941 Like 9 Dislike
推呀
咪就係
四五個人壓住兩條藍屍係地都夠曬力啦
不指罵不分化,但希望手足們真係諗下
點解琴日油塘廢老敗走,係因為我地多人同有勇武手足
明白如果還手可能涉事比人拉,而對家又放人
唔係鼓吹以暴易暴,但都要保護自己同手足
佢地欺善怕惡㗎咋,你下下比佢打只會助長佢地繼續滋事
你唔還手起碼都將佢㩒低報警啦
幾時見街霸D背景人物會走出黎幫拖
咪一路拍片一路叫言論自由/打人唔啱,唔會走錯位

個個吹奏黑帶咁耐打,打不還手,成件事好似張底牌比人睇哂咁,最好打個堆原來任打,休班撚退休撚見弱雞後生仔仲唔食雞咁見一個打一個

佢地剩係唔夠膽打師奶,因為人地無黑帶都識叫識還手博命同好嘈,唔會中二病上身坐以待斃

D memo 牆玩左成個星期都夠啦,根本就消耗民氣,仲要用條命去護牆,中立淺黃淺藍根本唔會行前睇真每一張紙寫咩架,70%都係寫「香港人加油」,五大訴求呢?佢地只會覺得染婆講到壽終正寢件事都好似完左,仲整色整水做咩。

我呢D癈青講野唔啱你地聽無所謂,係要走去護牆嘅,唔該真係唔好高估自己,你面對緊一班唔係普通市民,唔想睇到有一日有人因為護meno牆被打到昏迷不醒。
認真香港人真唔死都沒用, 寧願跳樓, 都唔對準政權, 寧願貼連農墙打卡呃都唔諗緊迫政權屈服
你地一日醫唔到政治潔癖,搞咩全民健身都係嘥鳩氣
臨瞓推多次
巴打有冇建議
push
留意返
有一晚睇live圍狗總有幾個MK講粗口屌狗都比人話係鬼冇啦啦屌警察又剩
有冇咁潔癖呀
已經輸鳩哂,多謝班弱智

幾時主動出去俾人射呀
focus返五大訴求同埋黎緊推燈柱+評分先啦
牆呢啲野真係唔係咁急要架咋
仲要因為咁傷好撚唔抵
聽日就幫手起燈柱,反正班弱智鍾意打不還手我就送多佢哋一程
Push
藍絲都有勇武,唔係個個和理非
藍絲挑泥玩口水玩玻璃樽
我地就做沙包 幾時先肯升級 起碼唔好捱打先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞