琴日打頭 今日斷骨

258 回覆
941 Like 9 Dislike
好似尋日油塘咁幾個後生對成班廢老
走係好撚正確
但係今日20-30人對2都唔岀聲係示弱
換轉你係斷手義士
嬲施暴者之餘肯定唔撚忿氣無人幫手
尋日之前都仲未知,經過尋日。
人地就知:屌,成班紙老虎,淨係識圍而不打。
露晒底,咪助長左對家
同打仗一撚樣渣
唔落場人地撚知你咩實力
落過場,原來咁撚屎波,仲唔打撚到你仆街?
agger
牆係支線任務黎架咋
橙柱+評分+5大訴求 先係最急切
咪中共產黨啲計 又黎市民鬥市民呢招 好賤
對準政權
Be water
唔好再咁樣受傷 好q心up
【廣傳】想還手既你入一入黎
https://lih.kg/1305462

有用資訊就唔撚推
唔洗清,亦唔好清,咪再做左膠野,繼續貼!
但貼左唔好守。
拆一貼十。
我諗一日唔清牆
班廢老藍絲日日吹雞拆牆打交
我地就不停被扣血
可以擋,可以避,唔可以出拳腳,一出就係打交,fighting in public place,差佬一定告。
只可以撳佢落地,kick 佢落地,4個人撳手撳腳,撳手踭,唔駛好大力,用體重。
班撚樣真係冇性架 一係自衛 一係棄牆比佢搣
唔好再有人傷啦 好嘛?
夠疊馬就還拖制服 少人就棄牆比佢搣
唔好再有人傷啦 好嘛?
唔得 日日過來 日日新聞 日日被打
你覺得我贊成唔還拖?
咁無人叫你日日去貼日日去守
人地大媽都識走去第二個區啦
你明知呢個點會俾人伏
唔識去第二個地方貼?
醒少少啦
張紙係你手,你貼係邊係你決定
個主動權係你手上架
你貼到老連咁遠,佢地一樣要行返咁多步去拆架
要守又唔出手
多人做乜都會贏 明白呢個道理未
人多就圍 人少就散
唔撚係下下示弱就係高招
打不還手任人恰
唔係有品/和平
而係懦夫
唔係 同其他人講但咁岩quote左你
630 15歲少女被廢老打爆鼻骨
711 比人打斷手

710 如果藍衫有武術底子比人打兩拳個頭都跌落地起身企唔穩

下次係咪打死人都仲淨係識拍片

【廣傳】想還手既你入一入黎
https://lih.kg/1305462

有用資訊唔撚推
淨係推埋啲乜乜連儂牆 葉劉廢話 收工飲寶礦力
話我黑心都係咁話 圍觀拍片唱歌都唔幫手既人根本就係想有自己人死就可以企係道德高地屌藍絲廢老可以有材料文宣 唔好還手報警叫黑警黎處理都講得出睇黎捉鬼都不遠
痴線 明明係現場班左膠唱歌拍片唔幫手
Sor以為留負皮係你
負皮狗夠薑出黎面對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞