琴日打頭 今日斷骨

258 回覆
941 Like 9 Dislike
幾時先肯還手?比人踩到上心口喇
仲諗住靠差佬?
已經唔係和理非定勇

你地係一個正常市民都唔撚係
左膠見死不救
只顧人血鏝頭
到出武器
係咪要有手足比班撚樣打到爆江冇命先醒?
唔求你還手 捉撚住制止佢得唔得呀屌你老母怕事港豬
推!重要!七大訴求 缺一不可!
https://lih.kg/1307734
班人仲沉醉緊係痴memo紙打卡po ig sc呀
拉左個60個義士呢 冇人記得
熱門仲有幾個沙蛇po
係!幫手揾翻啲正經post推上熱門!
其實唔打算出手嘅兄弟不如唔好出去守牆
最前嗰個諗住人多唔怕
點知成班係後面食花生

唔係叫大家打L死啲廢老,阻止都要啩⋯⋯

而家等於見到人哋跳樓但唔阻止,直播義士自殺?

倒轉諗,如果唔係人數多,可能會由班廢老撕牆,起碼唔洗挨13拳,唔洗斷手
和理非話有武德呀
不分不割不篤
我唔同意,但真心,我非常尊重有出去嘅手足!
呢班ON9, 就算藍屍殺左人,佢地咪剩係當場識企係度喊
但藍絲廢老會聽咩
咪照打... 佢都見到大家影住佢
佢咪又係照打,打到瞓低,打到斷手

真心... 好心疼

一個不能少呀!
大埔斷手條片一開始就見兩個人開拖
https://www.facebook.com/groups/TaipoTaipo/permalink/10162150274315245?sfns=mo
另一隻藍屍狗即時幫拖從後襲擊,之後有人分隔開佢地,前後不足10秒.

手足受傷,人人都唔想,希望佢快D好番.
另外,先問下佢本人打唔打算追究,因為片中佢都有出手.決定追究的話,大家就要幫手搵番個兩條扑街出黎.
片中所見,傷者似係護牆心切企錯位,背靠人群企的話事情結果應該會唔同.
一直都話 be water.尤其對家擺明挑機,更應小心.
同埋拍片
有武德係講打嘅時候唔用陰濕招,完全被啲人歪曲意思
你班左膠見住自己友俾人打都唔幫 狗都不如
攬撚住個光環同所謂民意繼續做豬就啱晒
中聯辦出維穩機器喇
開始群眾鬥群眾
你再搞連儂牆佢地就有針對對象
究竟係咪每日因爲呢啲打鬥有手足入院先安樂呀
人地一郁手就可以自保
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞