琴日打頭 今日斷骨

258 回覆
941 Like 9 Dislike
不分化 不割𥱊 兄弟爬山 各有各做
無人膽心逆轉民意,亦無人阻你還手,
但你唔好迫人還手,想還手既可以自己組隊落場玩
五大訴求 缺一不可
push
求下和理非快啲醒
你依家仲同人和理非你只會變下一個比人爆頭既人
如果你勇武小小 最多食多兩粒煙
仲有成班兄弟同你上同你退
利 唔係分化
守住個咁GE爛鬼牆把撚.被人撕左咪痴返上去lo
而且今日有人數優勢你就算唔出手都起碼行前圍住打人哥個大聲譴責呀.
如果有人願意行出黎哥個以為有人數加持點知原來成班係花生友,剩係識拍片真係比你地害死
出手前請說:「立即停手,我而家嚴重警告你,唔好再襲擊 。因為你襲擊市民 我而家公民拘捕你」
民意一早歸曬邊啦.
呢d個別打鬥絕對唔會造成逆轉,就算琴日條肥撚咁樣出手.
你覺得d中立派別的人為因為咁變曬我地呢邊?????
真正左膠 淨係會玩音樂
老撚實實,再任人打你啲所謂民意支持仆撚硬街

以為道德感召? 依啲濕鳩光環趕緊人走咋,對外人人地笑鳩你俾人恰冇撚用連人既尊嚴都冇,對原本支持既都變到冇眼睇更甚者直頭變到唔想理,身邊啲原本撐既一講到俾人任打已經想搵隆捐

二黎整到啲廢坑藍絲大陸佬以為你好恰更加有恃無恐,肯撚定一劑比一劑離譜,貪過癮既人又愈黎愈多,人體好撚脆架咋,他日有人俾佢地打撚到殘廢,有女被姦時班光環撚記住自己都有份做成
樓主幾多分呀,post張成績表睇睇
煲大佢啦
不譴責,不割蓆,不篤灰。
咁我真係唔明點解唔還手
左膠有左膠既做法 勇武有勇武既做法
兄弟爬山
徒手, 力大
下.....
上手臂斷骨
傷者係咪女仔嚟?
不流血不受傷不被捕呢?
日日咁守牆實中其中一樣
唔求你地還擊咁勇, 最少俾人打個個職得保護自己擋一擋
然後係旁邊睇住的唔好掛住拍片, 拉一拉打一個個 (那怕你地怕俾人拉, 拉一拉佢件衫都好)

都已經差好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞