有冇人仲未收到hkcc offer

957 回覆
16 Like 55 Dislike
做唔到你地同學仔呀
我都做唔到呀
mola mola
好奇問下
唔係walk in 即刻知result 咩
巴打有冇email過program leader? Oday都就嚟開始啦喎應該唔會再派offer
我當初因為冇讀phy佢冇要到我 佢話再下一輪先考慮我
但係我直接email咗個leader 同佢傾左幾句 幾個鐘後即刻收咗 巴打不妨試吓呢個方法搏一搏
巴打係幾時試?
而家先咁做會唔會太遲
放榜嗰日係有得walk-in報,基本上有5科2就收
但如果放榜前喺e-app報過hkcc,又冇cond. offer/meet唔到cond. offer,放榜嗰日係冇得walk-in再報嘅
7月尾
你依家點都試吓先啦連埋你DSE成績表 OAA application number email 俾佢 再唔試吓書都冇得你讀 話說你幾多分冇睇上面
我盡試
唔該曬巴打

btw低過15分
點解一定要讀hkcc
話晒都係學店 有錢唔要咩
Btw有冇留定後路
Apply咩科
咁On9
明白
本身有ive offer不過諗住搏一搏慳5000蚊
所以唔交留位費 結果而家冇後路

想讀心理學
巴打而家點算
如果真係冇嘅話唯有入一年社大先

下年再戰

利申: 放榜嗰日walk-in
巴打聽日去IVE or OU walk in 試試 可能仲有機
我愛poly cc
btw IVE報過好似冇得再報
Cc忠實fans 巴打諗住retake 玩多鑊DSE??
Btw email左未
Retake 就不了相信唔會有太大差別
仲諗緊點開頭
同路人唔得就一年社大
仲未send????今日好send 星期六日佢唔會睇 下星期就係HHB o day 你得返今日send
直接我係xxx application number:xxxxxxx 之後咪扮撚下野問吓佢派晒Offer未 係咁同佢講你對呢科好有興趣入到去之後會好認真讀 最多入到去幫佢錫春袋 做野啦巴打
hello你最後有冇offer?
hello想問最後有冇offer?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞