有冇人仲未收到hkcc offer

957 回覆
16 Like 55 Dislike
有邊間唔奶?書一定要讀 冇計
恭喜你呀,你報邊科呀
我都係
你交左space個5000蚊未?
希望聽日有offer
其實係唔係比左conditional offer你唔claim就冇可能收到其他programme嘅offer
我冇報space呀
ASSO OFFER都要激動到叫出黎
我以為 劍橋定牛津
其實完全唔明D人點解asso都冇offer

基本上E-app一早報定先一定有confitional offer

你地班人係要放榜先知仆街先開始plan後路

如果你地上asso玩non jupas依個遊戲

仲係咁樣去報non - jupas

基本上一定做硬炮灰

都十七 十八歲人 仲可以後路都唔plan下

依家屌你地係想你地醒

費事你地兩年後non jupas衰左跪係到哭

Asso個陣見依D人太多
有冇同病相憐報soc sci既朋友仔仲未有offer呀
真係等你等到我心碎
英文1左ge我表示,有心理準備佢唔收我,利申報左cLL,唔係soc sci
但我明白巴打果種心情
E app睇中學成績派offer
放榜見到有幾個報e app比人reject咗 可能中學成績唔夠
但dse 有18分以上
咩E-app要upload你中學成績咩
放榜前冇諗過HKCC報左eapp唔可以再Walkin早之唔報
利申有offer
我當時都係報eapp 然後等offer 好驚 不過12號都係話我有得讀
佢地係咪interview柒左
我依家好想知係咪我拎到conditional offer冇claim到就唔會派其他冇比condition offer嘅programme嘅offer我
Engine 冇interview
以HKCC嚟講 好似得2科要interview
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞