有冇人仲未收到hkcc offer

957 回覆
16 Like 55 Dislike
升唔到的Yr1 都走哂啦,所以先有咁高升學率姐
Design 真係有quota, 所以佢會好衰hold 起D 位,等jupas 完啦,咁就會有offer 架啦
其實 ...........
O camp同成績好係冇關係

因為asso 搞o camp上莊
十個有9個都爛grade
佢地都18歲人

仲有師兄提埋
自己識判斷la
你唔講都唔覺sem2 清靜左勁多
真係起碼行路唔會撞到人 食飯有位坐 搭lift print野條隊都短左好多
Press com 個朵一早臭哂啦,當年搞到學校禁埋佢地。唔比搞o camp , 搞到成班人自己搞暗o , 仲要講到好威好型咁
當年日日摺拉巴 冇理依D

O camp 識人都唔會係戰友

嗱 教聞你地la

想識學霸 溫書戰友

上堂坐頭兩行就得
可唔可以講下engine暫時收生情況點?
我10號walk in
依家都未有offer 好擔心
我係15DSE Best 5 14分
為了藍色清淨的學店
頭兩行嗰啲 一係書蟲 一係遲到
當年我就係咁
識到個連續3個sem爆4既人
15DSE???
Engine 收成點就唔知,淨係知年年都無女
慘過讀UST , 成班都毒撚來
頭先10點幾收到
坐尾行。到sem 3 , 13 week 8 半堂 11 個week都無上
成班fd 仲要上哂莊, 玩哂ocamp
結果得我一個入唔到dean list
所以真係睇人,同有無玩ocamp 係無關係
當然英文好同背默叻係有極大的優勢
BUCie 每逢30分就要等lift等5分鐘先上到去課室 條電梯淨係去到5/F 啲lift又唔係成日停成日走左 啲人多數去哂含大 真正上到U其實唔多 啲人又冇乜讀書心態
你咩科?

公關傳訊係咪PR?
要有英文3
PR
原來pr都要英文3以為得bc epc同ti先要
妹妹 你可以投入cccu嘅懷抱了
我朋友讀PR,有啲translate科上
但係我frd上年得2都入到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞