有冇人仲未收到hkcc offer

957 回覆
16 Like 55 Dislike
7日? 我打過去佢話叫我等聽日
如果聽日夜晚12點前收唔到係咪即係收得皮
你報左咩科啊?
Business management
1點等到宜家都係being considered
我都係
有冇報定另一間? 真係聽過人搞唔好冇書讀
難講 間野吊高黎賣
當年我等到最尾果日 都仲係being considered
身邊低分過我都收曬 就係唔so我
利申18分
唔係掛
巴打用咩成績報?我用基礎文憑報佢會唔會唔收
Fd都可以報
希望聽日可以收到
+1
我都係用fd報希望呢幾日會收到offer
果陣好想入HKCC 因為好多朋友都有conditional offer
我walk in 去問又試過 email去問都有
問佢 到底幾時先肯答我 收定唔收
唔收我就搵第間 唔好係到being considered吊住我
最尾等到last果日 都仲係being considered
跟住趕頭趕命即刻搵第2間cc walk in interview
差D比佢搞到無書讀 ON99
唉咁我聽日都去定cccu walk in報算
+1
你等到最後果日囉 真係無先去搵第間 不過記得預時間
我唔知今年last day係幾時
不過間學校處理得都有問題 你係唔收人既 早一兩日 un左人咪算9數
be乜7ing considered 到最後果日仲 be緊
仲係持住asso一大 玩9人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞