18歲拳擊新手被安排越級挑戰枉死

220 回覆
2 Like 52 Dislike
上得擂台就要有隨時死嘅覺悟

依家擺到明係拳總問題

大把人上擂台比人打死
好多打拳嘅都係爛仔暴力狂
佢唔可以投降?

依家係正式運動唔係地下拳賽呀柒頭

咪又係爛仔

你食屎啦,人地生前好好禮貌好好人,見到人地母親已經離遠招呼,問功課唔該前唔該後。你有資格話人?起碼我同死者由小學到中學都做朋友同學,佢份人點都唔夠你條闔家剷爛

打下拳強身健體就話人爛仔
正宗廢佬思維

體育救港

打拳係為左強身健體定其他原因
心照啦

on9仔,習武就係為左做爛仔?
你讀左咁多年書又唔見你做geek?
話人打拳係爛仔啲on9死返屋企打飛機啦
好明顯唔撚同磅數打就有問題啦
係度扯開話題 識條撚咩你地

我係絲打

so what? 唔知頭唔知路就扮撚曬專家係度屌屌屌
連登都朝你呢d人係度,香港人真係唔撚配有民主,抵你地一世畀支那sm

我係絲打

so what? 唔知頭唔知路就扮撚曬專家係度屌屌屌
連登都有你呢d人係度,香港人真係唔撚配有民主,抵你地一世畀支那sm

我係絲打

咁你死返去磨青瓜囉八婆

on9打仔
祝你比人打死

其實你係咪俾d打拳嘅人飛過 或做左d咩 所以先搞到成個怨婦咁

做咩咁問

唔係就彈撚開啦
打交就係爛仔,咁讀書就係好人呀?
葉劉林鄭689習總一定好撚好人啦係未呀?
咁薯片佬同陳雲係好人定爛仔呀屌你老母?
雖則我唔係習西洋拳,但見到有d人係度troll係度狂屌,畀人圍插收左皮仲有面係度死撐吠吠吠,就真心覺得呢個世界多痴線佬
果條on9閪都曬口水同佢嘈
中同

我係絲打

咁你死返去磨青瓜囉八婆

on9打仔
祝你比人打死

其實你係咪俾d打拳嘅人飛過 或做左d咩 所以先搞到成個怨婦咁

做咩咁問

唔係就彈撚開啦
雖則我唔係習西洋拳,但見到有d人係度troll係度狂屌,畀人圍插收左皮仲有面係度死撐吠吠吠,就真心覺得呢個世界多痴線佬

同佢嘈尼做乜, D人鐘意活係自己個世界咪由佢
利申玩開boxing

我係絲打

你玩skout做乜撚?咪又係想擘大對脾等人屌。正臭閪

依家係正式運動唔係地下拳賽呀柒頭

咪又係爛仔

你食屎啦,人地生前好好禮貌好好人,見到人地母親已經離遠招呼,問功課唔該前唔該後。你有資格話人?起碼我同死者由小學到中學都做朋友同學,佢份人點都唔夠你條闔家剷爛

打下拳強身健體就話人爛仔
正宗廢佬思維

體育救港

打拳係為左強身健體定其他原因
心照啦

on9仔,習武就係為左做爛仔?
你讀左咁多年書又唔見你做geek?

唔係
係爛仔先會去習武

做乜鳩

你諗下有一日你行街比蝻撩,你條仔唔識打交,比佢地打到仆街,咁你仲覺唔覺得係爛仔先習武?

咁甄子丹你又覺得佢係爛仔?

唔知頭唔知路就摺番埋啦 學人衝出黎柒 唔係話人死左就一定係好,不過果d連人地本人都唔未過一見人玩拳擊就話人爛仔就一定係唔用大腦既柒頭咁解囉

利申:死者中同

佢d思維同話先撩者賤所以七警打人冇錯有咩分別

無論佢平時係好人定爛仔都唔應該咁死,攻擊死者背景真係癡撚線

邊有攻擊死者背景
佢自己唔上擂台咪唔會俾人打死囉

上擂台俾人打死
係打拳風險之一

明明你先話完打拳嘅人就係爛仔,轉個頭又話冇攻擊

打拳嘅人就係爛仔
呢句唔係攻擊
我係形容打拳嘅人比普通人嘅形象姐

用scout嘅女人就係臭雞
我係形容用scout嘅人比普通人嘅形象啫

你係普通人咩
你係打爛仔交嘅毒撚咋

我連打拳都唔會
但你就係用scout嘅臭雞
其實拳賽唔係多數要跟拳館報架咩?

個教練冇理由見磅數差咁多都唔出聲架

唔知頭唔知路就摺番埋啦 學人衝出黎柒 唔係話人死左就一定係好,不過果d連人地本人都唔未過一見人玩拳擊就話人爛仔就一定係唔用大腦既柒頭咁解囉

利申:死者中同

佢d思維同話先撩者賤所以七警打人冇錯有咩分別

無論佢平時係好人定爛仔都唔應該咁死,攻擊死者背景真係癡撚線

邊有攻擊死者背景
佢自己唔上擂台咪唔會俾人打死囉

上擂台俾人打死
係打拳風險之一

明明你先話完打拳嘅人就係爛仔,轉個頭又話冇攻擊

打拳嘅人就係爛仔
呢句唔係攻擊
我係形容打拳嘅人比普通人嘅形象姐

用scout嘅女人就係臭雞
我係形容用scout嘅人比普通人嘅形象啫

你溝女失敗?
返屋企打飛機啦 毒撚

好威威呀

其實係
有啲可能好想打比賽攞經驗,堅持上台都冇辦法
最大問題係,拳證on99唔識停個比賽,職業見個人冇能力還手都會停左判tko,何況業餘根本唔需要咁嘅程度

錢可以改變好多嘢
( Show Blocked User - 貳拾歲(破處) )

其實係
有啲可能好想打比賽攞經驗,堅持上台都冇辦法
最大問題係,拳證on99唔識停個比賽,職業見個人冇能力還手都會停左判tko,何況業餘根本唔需要咁嘅程度

其實成件事都好多人為錯誤
打死人個個心都唔好受
唔怪得香港之子曹星如唔敢向上挑戰

我係絲打

咁你死返去磨青瓜囉八婆

on9打仔
祝你比人打死

做咩咁問

唔係就彈撚開啦

同佢嘈尼做乜, D人鐘意活係自己個世界咪由佢
利申玩開boxing

你哋玩開呢啲唔覺得自己係爛仔
活係自己個世界嗰個係你

出去見識下世界, 唔好匿埋屋企做鍵盤戰士啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞