18歲拳擊新手被安排越級挑戰枉死

220 回覆
2 Like 52 Dislike
呢度真係好多無知又冇同理心嘅廢柴鐘意衝出黎柒
怪唔知星如專搵啲廢過自己幾級嘅人打啦

第一
其次 你都on9 上次嗰個係日本第一 你嫌人地廢?

第一

你google search下先啦
曹星如連世界top 20都未打過 自己就刷分拎第一
唔識打拳,想問差4公斤差好遠?

f=ma
自己計下

咁重量級啲拳又無咁快嘅

重量級啲拳都可以好撚快

正常打拳利用身體重量+下肢力量+拳速,重1個級(好似係3磅),拳重可以講緊爭幾十磅,仲要新手冇經驗,真係會出事
拳總呢單嘢走唔甩,最基本match making都冇
洗唔洗簽生死狀

生死狀只係啲不負責任嘅搞手先會叫人簽
打場比賽都要簽生死狀,搵鬼打?

第一

你google search下先啦
曹星如連世界top 20都未打過 自己就刷分拎第一

仲喺高登年代,同一班haters先話「夠膽打向井先算」,而家向井又變左nobody
唔識打拳,想問差4公斤差好遠?

f=ma
自己計下

咁重量級啲拳又無咁快嘅

重量級啲拳都可以好撚快

正常打拳利用身體重量+下肢力量+拳速,重1個級(好似係3磅),拳重可以講緊爭幾十磅,仲要新手冇經驗,真係會出事
拳總呢單嘢走唔甩,最基本match making都冇

無錯 同埋拳手train開 識得就位打 拉距離
所以打d拳打出來勁咁多 加埋筋肉 下肢發力
真係差好遠 同普通人打交完全兩回事
上得擂台就要有隨時死嘅覺悟

依家擺到明係拳總問題

大把人上擂台比人打死
好多打拳嘅都係爛仔暴力狂
佢唔可以投降?

依家係正式運動唔係地下拳賽呀柒頭

咪又係爛仔

你食屎啦,人地生前好好禮貌好好人,見到人地母親已經離遠招呼,問功課唔該前唔該後。你有資格話人?起碼我同死者由小學到中學都做朋友同學,佢份人點都唔夠你條闔家剷爛

哦 死左嘅爸爸係好爸爸
死左後生仔係孝順仔
死左後生女係乖乖女

我未死點解冇資格
係囉係囉死者有你呢d叫人闔家剷嘅朋友實唔係爛仔啦
玩skout果d第一時間block 呢d打拳人士

玩Skout 仲要衝出黎柒
死番5p 啦臭雞
話你呀,死臭雞

依家擺到明係拳總問題

大把人上擂台比人打死
佢唔可以投降?

咪又係爛仔

你食屎啦,人地生前好好禮貌好好人,見到人地母親已經離遠招呼,問功課唔該前唔該後。你有資格話人?起碼我同死者由小學到中學都做朋友同學,佢份人點都唔夠你條闔家剷爛

哦 死左嘅爸爸係好爸爸
死左後生仔係孝順仔
死左後生女係乖乖女

我未死點解冇資格

玩Skout 仲要衝出黎柒
死番5p 啦臭雞
話你呀,死臭雞

玩skout 就係臭雞牙?
快啲上擂台俾人打啦
爛仔

牙你老母

大把人上擂台比人打死
佢唔可以投降?

咪又係爛仔

哦 死左嘅爸爸係好爸爸
死左後生仔係孝順仔
死左後生女係乖乖女

我未死點解冇資格

唔知頭唔知路就摺番埋啦 學人衝出黎柒 唔係話人死左就一定係好,不過果d連人地本人都唔未過一見人玩拳擊就話人爛仔就一定係唔用大腦既柒頭咁解囉

利申:死者中同

佢d思維同話先撩者賤所以七警打人冇錯有咩分別

無論佢平時係好人定爛仔都唔應該咁死,攻擊死者背景真係癡撚線

邊有攻擊死者背景
佢自己唔上擂台咪唔會俾人打死囉

上擂台俾人打死
係打拳風險之一

明明你先話完打拳嘅人就係爛仔,轉個頭又話冇攻擊

咪又係爛仔

哦 死左嘅爸爸係好爸爸
死左後生仔係孝順仔
死左後生女係乖乖女

我未死點解冇資格

唔知頭唔知路就摺番埋啦 學人衝出黎柒 唔係話人死左就一定係好,不過果d連人地本人都唔未過一見人玩拳擊就話人爛仔就一定係唔用大腦既柒頭咁解囉

邊有攻擊死者背景

上擂台俾人打死
係打拳風險之一

行街俾人女女女
係做女人風險之一

哦 死左嘅爸爸係好爸爸
死左後生仔係孝順仔
死左後生女係乖乖女

我未死點解冇資格

邊有攻擊死者背景

上擂台俾人打死
係打拳風險之一

打拳嘅人就係爛仔
呢句唔係攻擊
我係形容打拳嘅人比普通人嘅形象姐

用scout嘅女人就係臭雞
我係形容用scout嘅人比普通人嘅形象啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞