我有一個唔合格嘅男朋友

85 回覆
0 Like 15 Dislike
我係男都覺得你男友真心做得不足喎
而你又咁忍得
真係一對
你係同你男朋友拍拖定係同你 d 親戚朋友拍拖
個男朋友係你嘅,佢對你點,你自己一清二楚.
旁人未必知你地嘅相處方式如何.
人哋講幾句野就可以影響到你同你男朋友之間嘅感情嘅話,
我諗你對你男朋友嘅愛都唔會係好強烈囉

我都有因為呢個動搖反思過我係咪其實都唔係咁愛佢 佢做過咁多事我都可以無乜所謂 其實我係咪唔係好在乎呢段關係 大家都對大家hea下hea下咁過日子 冇努力過對對方做啲咩可以一齊成長 對大家都冇咩要求 自己好似真係純粹想要個永遠嘅朋友一齊同居生活咁...
但係不過你要我講分手我又唔捨得
樓主走開啦
呢個男朋友係你自己揾返嚟
世上咁多男人,你揾中舊屎
簡單嚟講
你 揾 屎 食 就 唔 好 叫 難 食!
反而想知對唔住你嘅事有幾對你唔住

其實我唔知算唔算好小事 所以都係當我冇講過啦
絲打情況同我好似
真係覺得唔岩既,咪分個手冷靜下
俾大家諗下係咪愛對方,講下大家有咩錯
係緊張你既,實會有行動
等到時間耐左,先發覺大家性格不合既,傷果個都係你
我係樓主個frd
兩件宅女入面其中一件 我地share ac
我琴晚用咗成晚同佢講 最後佢都係話唔捨得分手
我真係。。。
屌咩

好想喊
睇住個好姊妹要同條on9仔一齊
該大家幫我屌撚醒佢
拿 比我估下
首先 你男朋友係咪學歷唔高(甚至比你低
如有翻工 份工又唔係咩好嘅工

到左見到親戚 又唔係好好禮貌 唔識tum佢地happy
加上無乜笑容

所以親戚唔中意?
之後就見到覺得佢對你嘅行為都唔係錫你?

佢就係唔係 大學畢業返緊工 但佢份人仲係唔係好理其他人點諗 唔夠成熟 第一次帶佢見我親戚就喺我親戚面前講粗口話我 雖然我知講下笑冇所謂 但佢冇理過我親戚在場 而呢個親戚已經係最friendly 但對佢第一印象都差晒 覺得佢唔識得喺我朋友面前俾面我 覺得我俾佢食住 所以到而家我都唔敢帶佢見家長 因為佢一定唔討好 費事屋企人咁快就唔鐘意佢

痴撚線
加埋醫院件事
咁都忍到,樓主好撚嘢
絲打情況同我好似

不如你都講下
係緊張你既,實會有行動

我有試過冇聽佢電話冇覆佢msg自閉咗一個星期睇下佢會唔會對我緊張下 但最後聽佢電話都係覺得原來佢冇當過我段失蹤係咩大事 好似係我自己攞野黎麻煩自己咁
我係樓主個frd
我真係。。。
屌咩

好想喊
該大家幫我屌撚醒佢

Hello
痴線人地以為我自言自語咁
係緊張你既,實會有行動

我有試過冇聽佢電話冇覆佢msg自閉咗一個星期睇下佢會唔會對我緊張下 但最後聽佢電話都係覺得原來佢冇當過我段失蹤係咩大事 好似係我自己攞野黎麻煩自己咁

咁點解唔分手
愛情係要雙方一齊去承擔
單方面去承擔,就要睇承擔果個受唔受到壓力
既然辛苦 又點解要堅持
係緊張你既,實會有行動

無原因下咁做的確係
如果試過幾次咁而原因係因為試緊張
俾我都會咁
係緊張你既,實會有行動

無原因下咁做的確係
如果試過幾次咁而原因係因為試緊張
俾我都會咁

又好似真係幼稚咗啲
不過係第一次咋
你似係本身有d自卑
或者童年父母對你唔好
或者曾經有人hurt得你好嚴重
所以而家覺得自己唔係好配男朋友對你好
自我懲罰嘅一種

自卑係有 其他又唔係好有 係咪我真係包容得有啲病態地誇張
我係樓主個frd
我真係。。。
屌咩

好想喊
該大家幫我屌撚醒佢

Hello

幫你推下post 咁多人仲未屌得醒你
絲打我地情況好似
一直拍拖身邊所有人都叫我地分手
我又係一直唔捨得覺得佢會改所以一齊左七年
最近一啲小爭執發現自己真係頂佢唔順
最終提出左分手 不過分手後發現自己鬆左一口氣

你可以諗清楚一個咁嘅男仔值唔值得你繼續愛佢
或者只係爭一步 最重要自己無悔
我係樓主個frd
我真係。。。
屌咩

好想喊
該大家幫我屌撚醒佢

Hello

幫你推下post 咁多人仲未屌得醒你

夠無人屌得醒你啦
樓主走開啦
呢個男朋友係你自己揾返嚟
世上咁多男人,你揾中舊屎
簡單嚟講
你 揾 屎 食 就 唔 好 叫 難 食!

駁唔到?
屌 臭閪
麻煩你點難頂都唔好分手
辛苦你
樓主我都係 比人叫分手左好多次
因為男朋友真係太過份
有次飲醉左朋友有事趕住走
打比我男朋友黎接我
我男朋友同我講:我好攰阿唔想出黎
你今晚係街訓啦
仲有好多單 好驚比佢睇到我數臭佢

辛苦哂你
麻煩你點難頂都唔好分手
辛苦你

相認?
Btw如果你真係樓主男朋友 改變下對佢好d啦唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞